Obnoviť stránku

Rottner JUPITER 1

Garancia najlepšej ceny
36,90 €

Rottner JUPITER 1

Radi by ste našli nejaké bezpečné, ale pritom neveľmi drahé riešenie na ukrytie vašich dokumentov alebo financií? V tom prípade je pre vás sejf tým správnym rozhodnutím. Domáci sejf Rottner JUPITER 1 je medzi používateľmi najobľúbenejším vo svojej kategórii. Diskrétne totiž ochráni aj menšiu hotovosť, aj dôležité dokumenty. Hotelový sejf Rottner je svojimi rozmermi vhodný na uschovanie peňazí, dokladov alebo šperkov. V prípade straty kódu využijú hoteloví hostia náhradný kľúč, ktorý býva na recepcii. Aby bola zaistená vysoká bezpečnosť, je dobré sejf pripevniť do podlahy. K podstatným aspektom patrí, že sejf nedisponuje, na rozdiel od trezora, certifikátom zámku a plášťa. Nie je ale na mieste sa obávať o bezpečie vašich vecí, navyše je chýbajúci certifikát vyvážený príjemnou obstarávacou cenou sejfu. Sejf otvoríte kľúčom, ktorým sejf ľahko odomknete aj bez znalosti kódu. Farba sejfu Rottner JUPITER 1 je antracitová. Kvalitná ochrana vám prinesie do života pokoj, vďaka nej sa totiž nemusíte strachovať o svoje cennosti.

Zásadné prednosti Rottner JUPITER 1

  • Domáci sejf sa rýchlo naučíte ovládať a kdekoľvek ho, vďaka jeho neveľkým rozmerom, uložíte
  • Vďaka svojim rozmerom a jednoduchému ovládaniu je hotelový sejf veľmi obľúbený
  • Zatváranie sejfu Rottner JUPITER 1 je zaistené pomocou kľúča
  • Na pripevnenie do podlahy sú vám k dispozícii otvory v schránke

Ďalšie parametre sejfu Rottner JUPITER 1

Než si zakúpite ten správny sejf, je dôležité premyslieť si obsah, ktorý budete chcieť zabezpečiť. Sejf Rottner JUPITER 1, vzhľadom na jeho rozmery, radíme medzi menšie produkty tohto radu. Konkrétne vonkajšie rozmery dosahujú 17 × 23 × 17 cm. Čo sa týka vnútorných rozmerov, tie potom predstavujú 16,5 × 22,5 × 13,4 cm. Bezpečnosť sejfu spoznáte viac podľa opláštenia než podľa vyššej hmotnosti sejfu. Tá jeho zabezpečenie nezvyšuje. Hmotnosť je skôr praktickou záležitosťou, ktorá vás bude zaujímať napríklad vo chvíli sťahovania. Tento produkt Rottner dosahuje hmotnosť 2,5 kg.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ trezora Domáci trezor, Hotelový trezor
Ukotvenie Do podlahy
Zámok Na kľúč
Certifikácia Necertifikovaný

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 17 cm
Vonkajšia hĺbka 17 cm
Vonkajšia šírka 23 cm
Hmotnosť 2,5 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 16,5 cm
Vnútorná šírka 22,5 cm
Vnútorná hĺbka 13,4 cm

Farba

Farba Antracitová
Kód:  xxROTSE251
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  T06443
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19