Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Rottner JUPITER 1

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rottner JUPITER 1

Ocitli ste sa v situácii, keď nutne potrebujete nejaké bezpečné, ale pritom lacnejšie riešenie na uschovanie menšej sumy peňazí či dokladov? Za týchto okolností je pre vás sejf tým správnym rozhodnutím. Bezpečnostná schránka Rottner JUPITER 1 si získala obľubu vzhľadom na široké možnosti využitia. Vie totiž uschovať predmety rozličného druhu aj veľkosti. Pre čo najväčšiu bezpečnosť je dobré sejf pripevniť do steny. Čo je ešte nutné pripomenúť, sejf nemá – na rozdiel od trezora – certifikát zámku a plášťa. To ale neznamená, že by ste mali mať obavy zo straty svojich vecí, fakt chýbajúceho certifikátu je kompenzovaný nižšou obstarávacou cenou sejfu. Odomykanie sa uskutočňuje pomocou kľúča, bez zadávanie zložitých číselných kódov. Farba povrchu Rottner JUPITER 1 je antracitová. Účinná a kvalitná ochrana vám zaistí pocit bezpečia, keď budú vaše cennosti maximálne chránené.

Významné prednosti Rottner JUPITER 1

  • Bezpečnostná schránka disponuje možnosťou univerzálneho použitia
  • Zamknutie sejfu Rottner JUPITER 1 funguje za pomoci kľúča
  • Na upevnenie do steny využite pripravené otvory na povrchu schránky

Rozmery sejfu Rottner JUPITER 1

Než si zakúpite ten správny sejf, je dôležité premyslieť si obsah, ktorý budete chcieť zabezpečiť. Sejf Rottner JUPITER 1 sa svojimi rozmermi radí medzi menšie produkty vo svojej sekcii. Vonkajšie rozmery sú po odmeraní 17 × 23 × 17 cm. Čo sa týka vnútorných rozmerov, tie potom predstavujú 16,5 × 22,5 × 13,4 cm. Sejf je bezpečnejší, pokiaľ má kvalitné opláštenie, jeho hmotnosť hrá v tomto minimálnu rolu. U samotnej hmotnosti by mal byť zohľadnený fakt, či plánujete výrobok sťahovať. Tento produkt Rottner-JUPITER 1 bol vyrobený s hmotnosťou 2,5 kg.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antracitová

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 17 cm
Vonkajšia hĺbka 17 cm
Vonkajšia šírka 23 cm
Hmotnosť 2,5 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 16,5 cm
Vnútorná šírka 22,5 cm
Vnútorná hĺbka 13,4 cm

Využitie

Oblasť využitia Zabezpečenie

Vlastnosti

Typ trezora Bezpečnostná schránka
Ukotvenie Do steny
Zámok Na kľúč
Kód:  ROTSE251
Produktové číslo:  T06443

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06