Obnoviť stránku

Rottner HOME CASE-2

5 1 hodnotení
38,64 €

Rottner HOME CASE-2

Chceli by ste získať spoľahlivé, ale pritom finančne nenáročné riešenie na schovanie menšieho objemu peňazí a dôležitých dokumentov? Pokiaľ ste odpovedali áno, tak je sejf to pravé pre vašu potrebu. Domáci sejf Rottner HOME CASE-2 je medzi používateľmi najobľúbenejším vo svojej kategórii. Nezľakne sa totiž menšej hotovosti a ani citlivých dokumentov. Hotelový sejf Rottner dokáže vďaka svojim rozmerom hravo uschovať hotovosť, šperky alebo doklady. Na otvorenie poslúžia aj náhradné kľúče, čo ocenia predovšetkým hostia, ktorí ľahko zabudnú kód. Na zaistenie väčšej bezpečnosti je potrebné, aby ste sejf pripevnili do podlahy. Čo je ešte dôležité spomenúť, že sejf, na rozdiel od trezora, nie je vybavený certifikátom zámku a plášťa. Ale aj napriek tomu sa nemusíte o svoje veci báť, s chýbajúcim certifikátom prichádza nižšia obstarávacia cena sejfu. Schránku odomknete za pomoci kľúča, kedy nemusíte riešiť stratu číselného kódu. Farba sejfu Rottner HOME CASE-2 je svetlosivá. So spoľahlivou a kvalitnou ochranou sa dočkáte pokoja, keďže sa nemusíte o svoje cennosti strachovať.

Rozhodujúce vlastnosti Rottner HOME CASE-2

  • Obľúbenou vlastnosťou domáceho sejfu je jeho jednoduchosť a skladné rozmery
  • Kvalitné a jednoduché ovládanie, ktoré zvládne skutočne každý
  • Zamknutie sejfu Rottner HOME CASE-2 prebieha pomocou kľúča
  • Na prichytenie do podlahy sú pripravení v schránke otvory

Ďalšie vlastnosti sejfu Rottner HOME CASE-2

Pred tým, než si zaobstaráte sejf, zamyslite sa nad obsahom, ktorý v ňom budete chcieť uschovať. Sejf Rottner HOME CASE-2 svojimi rozmermi zapadá medzi malé produkty tohto radu. Presné vonkajšie rozmery sú 19 × 25 × 23 cm. Čo sa týka vnútorných rozmerov, tie potom predstavujú 18,5 × 24,5 × 21,5 cm. Zabezpečenie sejfu súvisí s jeho opláštením, avšak nie s jeho vyššou hmotnosťou. Hmotnosť budete potrebovať vedieť vo chvíli, keď sa budete chystať sťahovať. Tento produkt Rottner disponuje hmotnosťou 4 kg.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ trezora Domáci trezor, Hotelový trezor
Ukotvenie Do podlahy
Zámok Na kľúč
Certifikácia Necertifikovaný

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 19 cm
Vonkajšia hĺbka 23 cm
Vonkajšia šírka 25 cm
Hmotnosť 4 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 18,5 cm
Vnútorná šírka 24,5 cm
Vnútorná hĺbka 21,5 cm

Farba

Farba Svetlosivá
Kód:  ROTSE217
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  T06371
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14