Obnoviť stránku

Rottner FIRE DATA BOX-3

195,90 €

Rottner FIRE DATA BOX-3

Ste v situácii, keď potrebujete bezpečné, ale neveľmi finančne náročné riešenie na ochranu menšieho objemu bankoviek či dôležitých dokumentov? Potom teda je sejf skvelou voľbou. Domáci sejf Rottner FIRE DATA BOX-3 si v tejto kategórii obľúbili používatelia snáď najviac. Úplne diskrétne uschová menšiu hotovosť, šperky alebo dokumenty. Vzhľadom na zaistenie väčšej bezpečnosti je dobré sejf pripevniť do podlahy. Za spomenutie ďalej stojí, že u sejfu, na rozdiel od trezora, nemôžete očakávať certifikát zámku a plášťa. To ale neznamená, že by ste mali mať strach o bezpečie svojich vecí, navyše je tento fakt vykompenzovaný nižšou obstarávacou cenou sejfu. Schránku odomknete pomocou kľúča, bez zadávanie zložitých číselných kódov. Farba sejfu Rottner FIRE DATA BOX-3 je čierna. Spoľahlivá a kvalitná ochrana je dôležitou súčasťou vášho pokoja, keďže už sa nemusíte o svoje cennosti báť.

Dôležité parametre Rottner FIRE DATA BOX-3

  • Sympatickým bonusom je ohňovzdorný povrch, ktorý dokáže odolať žiaru na dobu 30 min
  • Obľúbenou vlastnosťou domáceho sejfu je jeho jednoduchosť a skladné rozmery
  • Zamykanie sejfu Rottner FIRE DATA BOX-3 je zaistené za pomoci kľúča
  • Na upevnenie do podlahy využite pripravené otvory na povrchu schránky

Ďalšie vlastnosti sejfu Rottner FIRE DATA BOX-3

Pred samotnou kúpou sejfu treba zvážiť, aké veci v ňom budete chcieť zabezpečiť. Sejf Rottner FIRE DATA BOX-3, vzhľadom na jeho rozmery, radíme medzi stredné produkty svojej kategórie. Presné vonkajšie rozmery sú 34 × 44 × 37 cm. Vnútorné rozmery potom predstavujú 26,9 × 33 × 21,2 cm. Bezpečnosť nutne nesúvisí s tým, že je sejf ťažší, ale závisí od opláštenia. Samotná hmotnosť vás bude zaujímať až vo chvíli, keď sa napríklad budete sťahovať. Tento produkt Rottner dosahuje hmotnosť 23 kg.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 34 cm
Vonkajšia hĺbka 37 cm
Vonkajšia šírka 44 cm
Hmotnosť 23 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 26,9 cm
Vnútorná šírka 33 cm
Vnútorná hĺbka 21,2 cm

Vlastnosti

Typ trezora Domáci trezor, Ohňovzdorný
Ukotvenie Do podlahy
Zámok Na kľúč
Certifikácia Necertifikovaný
Kód:  ROTSE215
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  T06353
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03