Obnoviť stránku

Rotel A10MKII-B čierny

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
599 €

Rotel A10MKII-B čierny

Integrovaný zosilňovač Rotel A10MKII spája zvukovú kvalitu renomovanej značky s dotiahnutou konštrukciou. Okrem klasickej sady trojice linkových vstupov pre pripojenie CD prehrávačov, tunerov a obdobných zariadení obsahuje aj gramofónový vstup s predzosilňovačom pre prenosky MM . Na nerušené počúvanie zo slúchadiel je potom na prednom paneli k dispozícii 3,5 mm konektor s výstupom z dedikovaného zosilňovača.

Kľúčové vlastnosti zosilňovača Rotel A10MKII

  • 2× 50 W robustného výkonu v triede AB pri 8 ohmoch
  • Phono vstup na pripojenie gramofónu s prenoskou MM
  • 3,5 mm výstup na slúchadlá s dedikovaným zosilňovačom
  • Zosilňovač Rotel A10MKII obsahuje dva 12V spúšťacie výstupy

Nekompromisná kvalita zosilnenia

Konštrukcia zosilňovača Rotel A10MKII využíva lineárny napájací zdroj s masívnym toroidným transformátorom Rotel a poskytuje 50 wattov na kanál v triede AB do 8 ohmov (60 W do 4 ohmov). Inteligentné vnútorné usporiadanie komponentov zaisťuje fyzické a elektrické oddelenie obvodov, aby bol zvuk bez šumu a zároveň poskytoval vysokú úroveň dynamiky. Nezávislé výstupné odbočky transformátora poskytujú napájanie citlivým nízkonapäťovým obvodom a vysokoprúdovým výstupným tranzistorom. Samozrejmosťou je precízne oddelenie signálových ciest, čo znižuje nežiaduce skreslenie.

Dotiahnutá konštrukcia zosilňovača Rotel A10MKII

Zosilňovač Rotel A10MKII obsahuje na čelnom paneli štandardnú sadu ovládacích prvkov. K dispozícii máte otočné korekcie basov, výšok a vyváženie kanálov. Vo výbave samozrejme nechýba ani IR diaľkový ovládač, a motoricky ovládaný analógový regulátor hlasitosti, ktorý garantuje maximálnu kvalitu zvukového prednesu v kombinácii s pohodlím na počúvanie. O napájanie sa stará odnímateľný napájací kábel a komunikáciu s ostatnými HiFi komponentmi obstarajú dva 12V spúšťacie výstupy. Na pripojenie reprosústav potom poslúžia kvalitne spracované skrutkovacie terminály.

Parametre a špecifikácia

Charakteristika

Počet kanálov 2.0
Výkon na kanál 60 W
Impedancia 4 Ohm, 8 Ohm

Vstupy

Phono (gramofón) 1 ×
RCA/Cinch 3 ×

Výstupy

Reproduktorový výstup 2 ×
Slúchadlový výstup 1 ×

Funkcie

Diaľkové ovládanie Áno
displej Nie

Rozmery

Šírka 430 mm
Výška 73 mm
Hĺbka 34,7 mm
Hmotnosť 6,6 kg

Farba

Farba Čierna

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  RTL002e1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  A10MKII-B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11