Obnoviť stránku

ROMO WTR1061E

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ROMO WTR1061E

Práčka plnená zhora ROMO WTR1061E je šikovným riešením do stiesneného interiéru. Na základe hĺbky 60 cm spadá medzi práčky normálnych rozmerov, bez obmedzení, pokiaľ ide o objem. Šírka tohto modelu dosahuje 40 cm. Práčka ROMO WTR1061E radíme do energetickej triedy A+++. To taktiež potvrdzuje jej ročná spotreba elektrickej energie 153 kWh/annum, vody spotrebuje za rok približne 8940 l. Bubon práčky je stavaný až na 6 kg bielizne. Najvyššie otáčky pri odstreďovaní sa vyšplhajú k hodnote 1000 ot./min. Kladom automatickej práčky ROMO je rovnako funkcia odloženého štartu, vďaka čomu máte schopnosť nastaviť práčku tak, že sa potom bez cudzej pomoci sama zapne. Navyše je vybavená detským zámkom, ktorý vám bude vyhovovať, ak vaše deti chvíľu neobsedia. Prehľadný displej, ktorý sa nachádza na prednej strane práčky, vám oznámi stav aktuálneho programu či nastavenia. Ešte pred začiatkom prania prebehne automatické váženie vašej bielizne, potom dôjde k dodatočnému nastaveniu množstva vody, ktoré sa počas prania spotrebuje.

Zásadné funkcie práčky ROMO WTR1061E

  • ROMO WTR1061E je práčka zvrchu plnená
  • Energetická kategória A+++
  • Kapacita bubna až na 6 kg
  • Práčka s celkovými rozmermi: 40 × 85 × 60 cm
  • Rýchly program na prací cyklus napríklad po fyzickej aktivite
  • Hmotnosť: 53 kg
  • Zariadenie bolo overované spoločnosťou dTest
  • Farba práčky: biela

Práčka ROMO má vo svojej výbave niekoľko funkcií

Potrebujete si načasovať vypranie bielizne? V takom prípade je pre vás ako stvorená práčka ROMO, u ktorej sa môžete spoľahnúť na funkciu odloženého štartu. Hmotnostná automatika zaistí správne nadávkovanie vody a pracieho prostriedku podľa hmotnosti bielizne, čo bude mať za následok ušetrené peniaze. Automatická práčka ROMO WTR1061E má vo svojej konštrukcii zabudovaný displej, ktorý poslúži na nastavenie programov alebo na sledovanie priebehu prania. U tohto modelu môžete počítať s detskou poistkou, takže nehrozí, že by bolo vaše dieťa schopné otvoriť dvierka práčky pri praní. Rýchly program bude vyhovovať tým, ktorí sa práve ponáhľajú a majú na pranie málo času.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 53 kg

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia C

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Zhora
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 12

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 60 cm
Šírka 40 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Detská poistka

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  ROPR022
Produktové číslo:  WTR1061E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12