Obnoviť stránku

ROMO WFR1270L

- 4 roky záruka po registrácii
Príslušenstvo k tovaru

ROMO WFR1270L

Voľne stojaca spredu plnená práčka Romo s hĺbkou 48,2 cm vyperie až 7 kg špinavej bielizne pri minimálnych energetických požiadavkách. Vďaka mimoriadne nízkej spotrebe elektrickej energie sa zaraďuje do úspornej energetickej triedy A+++. Navyše vďaka špeciálnemu systému EKO, ktorý optimalizuje využitie pracieho prostriedku, ušetríte ďalšie financie. Maximálna rýchlosť odstreďovania je 1 200 otáčok za minútu. Aqua Protect (Aqua Stop) vás ochráni pred únikom vody a následnému vytopeniu vášho bytu.

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A+++
  • Krátke časy všetkých programov
  • EKO systém – šetrí pracie prostriedky
  • Český ovládací panel s displejom
  • Aqua Protect
  • Odložený štart

Perfektné výsledky v krátkom čase

K dispozícii budete mať 16 prednastavených programov, vrátane rýchleho programu (15 minút), programu pre športové oblečenie či hodváb a bavlnu. Vždy tak nájdete ten správny program pre aktuálnu náplň bielizne. Práčka Romo WFR1270L disponuje krátkym časom pracích programov, avšak zachováva si praciu účinnosť v triede A. Bielizeň tak bude vždy perfektne vypratá, a napriek tomu budete šetriť. Nechýbajú ani špeciálne funkcie ako ľahké žehlenie, skrátenie prania, nočné pranie alebo zastavenie bez vypúšťania.

Ovládanie v českom jazyku

Tento model má delenú vaňu pre ľahký a bezproblémový servisný prístup. Nechýba ani obľúbená funkcia odloženého štartu, vďaka ktorému si môžete naplánovať pranie presne podľa vašich časových možností. Využiť tak môžete napr. lacnejší nočný prúd. Obsluhu spríjemní ovládací panel s displejom kompletne v českom jazyku. Tiež oceníte nízku hlučnosť, vďaka čomu vás pračka nebude rušiť pri iných činnostiach.
Programy:

  • Rýchly 15 min, Detské, Košele, Jeans, Sport, Tmavé, Kabáty, Bavlna, Syntetika, Zmiešané, Vlna, Hodváb, Jemné, Odstredenie, Pláchanie, Vypúšťanie

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 65 kg

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,47 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,64 m (1,64 m)

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 48,2 cm
Šírka 59,6 cm
Výška 84,6 cm

Funkcie

Funkcie práčky Odložený štart, Displej, LED indikátory
Technológie práčky Aqua stop

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  ROPR001
Produktové číslo:  WFR1270L
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19