Obnoviť stránku

Rommelsbacher WA 1000E

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rommelsbacher WA 1000E

Ak ste milovníkmi chutných a chrumkavých belgických vaflí, tak isto viete, že ich vám v reštaurácii nikdy neurobia tak výborné, ako vy doma. K tomu však potrebuje kvalitný vaflovač, ako je tento od spoločnosti Rommelsbacher. Plocha na pečenie s priemerom 18 cm zvládnete urobiť hneď 5 srdiečok naraz.

Kľúčové vlastnosti

  • Plocha na pečenie priemer 18 cm
  • 5 kazetových srdiečok
  • Plynulá regulácia teploty
  • Nepriľnavý povrch

Elegantný a premyslený do každého detailu

Nad týmto vaflovačom strávili jeho vývojári dlhú dobu a je to vidieť v každom detaile. Povrch je vyrobený z brúsenej ušľachtilej ocele, ktorá mu dodáva perfektný vzhľad. Aby neprekážal na kuchynskej linke v čase jeho nepoužívania, ako veľa iných spotrebičov, je možné ho uložiť vo vzpriamenej polohe, v ktorej nezaberá veľa miesta. Navyše disponuje priestorom pre uschovanie kábla.

Nepriľnavý povrch

Vnútri vaflovača je výkonná 1000 W špirála, ktorá vyhrieva platničky s vynikajúcim nepriľnavým povrchom, ktoré sa ľahko čistia. Výborná je tiež plynulá regulácia teploty pre rôzne úrovne upečenia wafle a indikátor ohrevu. Manipuláciu s týmto zariadením vám uľahčí tepelne izolovaná rukoväť.

Rozmery:
24 × 25 × 9 cm

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna, Antikorová

Vlastnosti

Príkon 1 000 W
Materiál Nerez
Určenie Na vafle
Možnosť skladovania Vertikálne

Funkcie

Funkcie Kontrolka prevádzky, Nepriľnavý povrch, Bezpečnostná poistka proti prehriatiu
Počet vaflí 5
Tvar vaflí Srdce
Kód:  ROMVAF001
Produktové číslo:  WA 1000E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13