Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Rollei kompletná sada príslušenstva Outdoor 49 ks

4,6 12 hodnotení

Rollei kompletná sada príslušenstva Outdoor 49 ks

Využite maximálne všetko, čo vám vaše skvelá kamera Rollei Actioncam alebo GoPro ponúka, a dokúpte si k nej takmer nekonečnú sadu príslušenstva. Tento outdoor balík sa hodí pre všetky aktivity a zachytenie vašich zážitkov tak bude ešte dokonalejšie.

Kľúčové vlastnosti doplnkovej sady príslušenstva Rollei ku kamerám Actioncam a GoPro

  • Outdoor balík príslušenstva ku kamerám Rollei Actioncam a GoPro
  • Na dokonalé zachytenie všetkých vašich zážitkov
  • V balení 49 ks
    

Obsah balenia:
Puzdro, mini statív, vodoodolný držiak, držiak na smartfón, selfie tyč, plavák s nálepkou, popruh na hrudník, nylonové vrecko, držiak s prísavkou, držiak s klipsom, popruh na hlavu, držiak na helmu, univerzálny držiak s popruhom, upevňovací popruh, držiak na bicykel, uhlový držiak, držiak na riadidlá, popruh, bezpečnostný držiak, 2× plochý držiak, 2× zakrivený držiak, 10× lepiaca 3M nálepka, 7× skrutka, 2× dlhý držiak, 2× krátky držiak, adaptér na statív, 2× uhlový kus, montážny kľúč.
Kompatibilita:
Rollei Actioncam 510, 520, 530, 540, 550 TOUCH, 560 TOUCH, FUN, FAMILY a kamery GoPro

Kód:  ROLL33c
Produktové číslo:  35989
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08