Obnoviť stránku

ROLEFF Aramid Lady, dámske (modré, veľkosť 26/XS)

47,90 €

ROLEFF Aramid Lady, dámske (modré, veľkosť 26/XS)

Pokiaľ jazdíte na svojom vozidle za prácou aj za zábavou, zaručene potvrdíte, že robiť parádu musí nielen motorka, ale aj vodič. Dámske nohavice na motorku ROLEFF Aramid Lady, dámske (modré, veľkosť 26/XS) vynikajúco prepojili ochranu a bezpečie a od počiatku zaujmú dizajnom, ktorý sadne najlepšie vyznávačom štýlu Urban. Tieto kvalitne vyrobené nohavice na motorku zaisťujú dostatočnú bezpečnosť pri nechcených pádoch, čo si berie na starosti exteriérová vrstva z materiálu denim a Textil.

ROLEFF Aramid Lady, dámske (modré, veľkosť 26/XS) sú nohavice na motorku, ktoré vám zachránia kožu

Čo by to bolo za motorkára bez nevyhnutných protektorov na najdôležitejších oblastiach, ktoré zmiernia následky pádu a nárazu. A z toho dôvodu motorkárske nohavice ROLEFF Aramid Lady, dámske (modré, veľkosť 26/XS) obsahujú vo výbave chrániče na kĺboch kolien. Nohavice na motorku ROLEFF Aramid Lady, dámske (modré, veľkosť 26/XS) využijete počas celej sezóny. K príjemnému pocitu z jazdy prispieva okrem iného aj fakt, že nohavice na motorku si možno prispôsobiť. Upraviteľná je hlavne pozícia kolenných chráničov. A navyše v nich môžete chodiť aj v práci, takmer ich totiž nerozoznáte od normálnych džínsov.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil, denim

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XS

Farba

Farba Modrá

Ďalšie vlastnosti

Možnosti prispôsobenia pozícia kolenných chráničov
Materiál podšívky Aramid
Kód:  Moto20617
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M111-06-26

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18