Obnoviť stránku

Rokform univerzálny dvojitý nalepovací adaptér (pre držiaky)

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rokform univerzálny dvojitý nalepovací adaptér (pre držiaky)

Rokform univerzálny dvojitý nalepovací adaptér slúži na pripevnenie na inteligentné telefóny, tablety a ďalšie zariadenia. Adaptér vás poteší kompaktným spracovaním a nízkou hmotnosťou. Pripevnenie adaptéra je veľmi ľahké a vykonáva sa prostredníctvom kvalitnej 3M pásky. Potom už len stačí priložiť zariadenie k držiaku Rokform a dva silné magnety sa postarajú o precízne držanie vášho inteligentného telefónu. Aj napriek veľkej sile je používanie magnetov úplne bezpečné a neovplyvní fungovanie GPS, Bluetooth ani ďalšie funkcie. Univerzálny dvojitý nalepovací adaptér Rokform je kompatibilný so všetkými magnetickými držiakmi Rokform.

Kľúčové vlastnosti nalepovacieho adaptéra Rokform

  • Jednoduché upevnenie nalepovacieho adaptéra kvalitnou 3M páskou
  • Kompaktné spracovanie a nízka hmotnosť
  • Rokform, univerzálny dvojitý nalepovací adaptér, je kompatibilný so všetkými magnetickými držiakmi Rokform 
  • Magnet je úplne bezpečný a neovplyvní GPS, Bluetooth ani ďalšie funkcie
  • Vďaka dvom magnetom univerzálny nalepovací adaptér Rokform precízne drží v každej situácii

Jednoduché a rýchle upevnenie

Univerzálny dvojitý nalepovací adaptér Rokform vás poteší  jednoduchou inštaláciou vďaka kvalitnej 3M páske. Prostredníctvom dvoch silných magnetov je navyše možné adaptér ľahko a rýchlo pripevniť k magnetickým držiakom Rokform. Pri používaní univerzálneho nalepovacieho adaptéra Rokform oceníte kompaktné spracovanie a nízku hmotnosť.

Kód:  RoFob14
Produktové číslo:  334601PM

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13