Obnoviť stránku

Rokform Spona na opasok Sport Utility

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rokform Spona na opasok Sport Utility

Spona Rokform Sport utility vám umožní jednoduché a rýchle pripnutie mobilného telefónu na opasok, tašku a batoh. Sponu stačí jednoducho nasadiť na puzdro a následne pripnúť kamkoľvek potrebujete. Vďaka kompaktnému vyhotoveniu vám spona Rokform Sport utility nebude prekážať ani pri vybavovaní hovorov a ďalšej manipulácii s telefónom, takže nie je potrebné ju z telefónu dávať dole. Integrovaný stojan umožňuje postavenie telefónu na sledovanie videí a vašich obľúbených filmov. Spona Rokform Sport utility obsahuje aj praktický otvárač, ktorý je ideálny na otvorenie piva a ďalších fliaš. Vďaka kvalitnému vyhotoveniu z hliníka a nehrdzavejúcej ocele je spona veľmi odolná a spoľahlivá.

Kľúčové vlastnosti spony Rokform Sport utility

  • Jednoduché upevnenie na opasok, tašku a batoh
  • Kompaktné rozmery spony Rokform Sport utility
  •  Kvalitné vyhotovenie z hliníka a nehrdzavejúcej ocele 
  • Praktický otvor na upevnenie bezpečnostného pútka
  • Súčasťou spony je zabudovaný stojan a otvárač fliaš
  • Zariadenie možno do spony Rokform Sport utility upevniť na výšku aj na šírku

Praktické bezpečnostné pútko

Spona Rokform Sport utility je vybavená otvorom na upevnenie bezpečnostného pútka, ktoré poskytne vášmu telefónu dokonalú ochranu proti pádu a prípadnej strate. Vďaka kompaktným rozmerom možno telefón používať aj so sponou a nie je potrebné ju dávať dole. Spona Rokform Sport utility je vyrobená z hliníka a nehrdzavejúcej ocele.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Mechanický
Kód:  RoFob20
Produktové číslo:  336901

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06