Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Rokform Magnetic Sport Ring

1,0 1 hodnotení

Rokform Magnetic Sport Ring

Rokform Magnetic Sport Ring je kvalitne spracovaný držiak na mobilný telefón, ktorý možno použiť s puzdrami Rokform na Apple iPhone aj Samsung Galaxy. Prsteň možno využiť na bezpečné uchopenie mobilu, ako stojan a aj na pripevnenie na ľubovoľný magnetický povrch. V prípade potreby ho možno aj jednoducho vybrať kvôli funkčnosti bezdrôtového nabíjania. Telo držiaka Rokform Magnetic Sport Ring je vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, titánu, hliníka a vystuženého polyméru, vďaka čomu je veľmi odolný a maximálne spoľahlivý. Okrem dokonalej funkčnosti vás držiak poteší aj elegantným dizajnom v čiernej farbe.

Kľúčové vlastnosti držiaka Rokform Magnetic Sport Ring

  • Systém RokLock Twist na jednoduché nasadenie aj odobratie telefónu
  • Kvalitné materiály zaručia vysokú odolnosť
  • Zabudovaný neodymový magnet na upevnenie na magnetický povrch
  • Elegantný dizajn v čiernej farbe
  • Ultra tenké vyhotovenie prsteňa a nízka hmotnosť
  • Rokform Magnetic Sport Ring možno jednoducho nastaviť do požadovaného uhla

Rokform Magnetic Sport Ring slúži na jednoduché upevnenie telefónu

Do držiaka Rokform Magnetic Sport Ring možno telefón ľahko upevniť prostredníctvom systému RokLock Twist. Vďaka tomu stačí telefón pohodlne nacvaknúť a pootočiť. Špecifický tvar držiaka Rokform Magnetic Sport Ring vám umožní precízne uchopenie telefónu, ale môžete ho použiť aj ako stojan, či pripevniť na ľubovoľný magnetický povrch.

Na výrobu držiaka Rokform Magnetic Sport Ring boli použité kvalitné materiály

Držiak Rokform Magnetic Sport Ring vyniká vysokou kvalitou použitých materiálov. Telo je vyrobené z kombinácie nehrdzavejúcej ocele, titánu, hliníka a vystuženého polyméru. Vďaka tomu je držiak veľmi odolný a spoľahlivý. Držiak Rokform Magnetic Sport Ring navyše možno jednoducho sňať kvôli bezdrôtovému nabíjaniu a poteší vás aj elegantným dizajnom v čiernej farbe.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určenie Na stôl
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Mechanický
Vlastnosti a funkcie Upraviteľná poloha
Kód:  RoFob23
Produktové číslo:  337301

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04