Obnoviť stránku

Rokform Low PRO Magnetic držiak do auta

Produkt je lokalizovaný pre SK
21,90 €

Rokform Low PRO Magnetic držiak do auta

Nalepovací držiak Rokform Low PRO Magnetic je určený na  precízne pripevnenie mobilného telefónu prostredníctvom silného magnetu. Držiak možno umiestniť na rôzne povrchy a vďaka kvalitnej 3M páske je jeho inštalácia veľmi jednoduchá. Aj napriek svojim kompaktným rozmerom je držiak veľmi silný a telefón doň môžete vložiť na výšku aj na šírku. Nalepovací držiak Rokform Low PRO Magnetic bol navrhnutý v Kalifornii. Vďaka vysokej kvalite spracovania je držiak veľmi odolný a maximálne spoľahlivý. Toto balenie obsahuje nalepovací držiak Rokform Low PRO Magnetic a čistiaci obrúsok.

Kľúčové vlastnosti držiaka Rokform Low PRO Magnetic

  • Silný magnet RokSafe zaručí pevné upevnenie
  •  Jednoduchá inštalácia s kvalitnou 3M páskou 
  • Telefón možno vložiť do držiaka Rokform Low PRO Magnetic vo zvislej aj vodorovnej polohe
  • Kvalitné spracovanie pre vysokú odolnosť
  • Držiak Rokform Low PRO Magnetic možno umiestniť na širokú škálu povrchov
  • Magnet je bezpečný a neovplyvní fungovanie GPS, WiFi a ďalšie funkcie

Silný magnet na bezpečné upevnenie

Vďaka  kvalitnému magnetu vám držiak na mobilný telefón Rokform Low PRO Magnetic Mount poskytne dokonale pevné spojenie v každej situácii. Stačí jednoducho použiť držiak v kombinácii s vaším obľúbeným puzdrom Rokform a získate dokonalú oporu pre váš mobilný telefón. Magnet je úplne bezpečný a neovplyvní fungovanie GPS, Bluetooth, WiFi a ďalšie funkcie.

Rokform Low PRO Magnetic ponúka variabilné použitie

Držiak na mobilný telefón Rokform Low PRO Magnetic Mount možno upevniť na rôzne druhy povrchov. Vďaka kvalitnej páske 3M pevne drží napríklad na skle, koži, hliníku, či dreve. Držiak na mobilný telefón Rokform Low PRO Magnetic je veľmi univerzálny a umožní vám zvoliť si medzi zvislým a vodorovným umiestnením telefónu.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Do auta

Prichytenie

Prichytenie zariadenia k držiaku Lepiaci
Kód:  RoFob15
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  332001P

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11