Obnoviť stránku

Rokform držiak na riadidlá motocykla s priemerom 22,2 – 31,75 mm, čierny

5 2 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
104,90 €

Rokform držiak na riadidlá motocykla s priemerom 22,2 – 31,75 mm, čierny

Držiak na mobilný telefón Rokform je určený na bezpečné pripevnenie mobilného telefónu na riadidlá motocykla s priemerom 22,2 – 31,75 mm. Telo držiaka je vyrobené z kvalitného hliníka, vďaka čomu je veľmi odolný a maximálne spoľahlivý. Držiak na mobilný telefón Rokform vyniká jednoduchou inštaláciou a k dispozícii je pohyblivý kĺb na nastavenie ideálneho uhla. Súčasťou balenia je praktická bezpečnostná šnúra, ktorá zachytí telefón v prípade pádu. Držiak na mobilný telefón Rokform je kompatibilný s puzdrami Rokform Rugged a Crystal pre iPhone aj Samsung Galaxy, ale po použití adaptéra ho možno použiť aj s inými druhmi puzdier.

Kľúčové vlastnosti držiaka na mobilný telefón Rokform

  • Jednoduchá inštalácia
  • Ľahké a odolné hliníkové telo držiaka na mobilný telefón Rokform
  • Pohyblivý kĺb na nastavenie ideálneho uhla
  • Držiak na mobilný telefón Rokform je určený na riadidlá motocykla s priemerom 22,2 – 31,75 mm
  • Praktická bezpečnostná šnúra
  • Čierna farba držiaka na mobilný telefón Rokform
  • Držiak je kompatibilný s puzdrami Rokform Rugged a Crystal pre iPhone aj Samsung Galaxy

Jednoduchá a rýchla inštalácia

Držiak na mobilný telefón Rokform vás poteší jednoduchým použitím. Ľahkým pootočením stačí uzamknúť telefón a okamžite získate dokonalú ochranu. Telo držiaka na mobilný telefón Rokform je vyrobené z kvalitného hliníka, vďaka čomu sa pýši vysokou pevnosťou a ľahkosťou.

Praktická ochranná šnúra

Súčasťou balenia držiaka Rokform je bezpečnostná šnúra, ktorá spoľahlivo zachytí telefón v prípade pádu. Držiak na mobilný telefón Rokform možno použiť v kombinácii s puzdrami Rokform Rugged a Crystal pre iPhone aj Samsung Galaxy. V prípade, že nevlastníte puzdro Rokform, môžete použiť aj jeden z univerzálnych adaptérov.

Nastaviteľný kĺb držiaka Rokform

Držiak na mobilný telefón Rokform je vybavený pohyblivým kĺbom na rýchle nastavenie ideálneho uhla. Vďaka tomu vám nebude telefón prekážať vo výhľade a môžete ho využiť napríklad na zobrazenie mapy. Poteší vás aj jednoduchá inštalácia priamo na riadidlá s priemerom 22,2 – 31,75 mm.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určenie Na bicykel, Na motorku
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Mechanický
Prichytenie držiaka Na riadidlá
Vlastnosti a funkcie Upraviteľná poloha
Kód:  RoFob12
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RF334101P
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01