Obnoviť stránku

Roidmi Z1 s mopom

3,3 3 hodnotení
146,42 €

Roidmi Z1 s mopom

Tyčový aku vysávač Roidmi Z1 s mopom

Takmer nenahraditeľným pomocníkom vo vašej domácnosti sa stane bezdrôtový vysávač Roidmi Z1 s mopom, ktorý dokáže synchronizovane vysávať aj mopovať so špeciálnym „Ziwei“ sterilizačným systémom. Držať a ovládať sa vám bude pohodlne jednou rukou, pretože bol navrhnutý v ergonomickom dizajne a jeho ultra ľahká váha 1,55 kg zabezpečí jednoduchý prístup aj do ťažko prístupných priestorov. O perfektný výkon vysávača Roidmi Z1 sa postará digitálny bezkefový motor s 10 cyklónovými separačnými systémami a vysokým sacím výkonom 120 AW. Na jediné nabitie môžete vysávať až 60 minút a to aj veľké plochy do 500 m2, vďaka nadštandardnému objemu prachovej nádoby 0,65 l. Perfektne čistý vzduch po upratovaní si môžete doma užiť vďaka prednému HEPA filtru a baktériostatickému H12 zadnému filtru. S magnetickým držiakom na stenu elegantný vysávač Roidmi Z1 s mopom ľahko uskladníte.


Kľúčové vlastnosti tyčového aku vysávača Roidmi Z1 s mopom

  • Bezdrôtový tyčový vysávač, ktorý vysáva aj mopuje
  • Vhodný je na koberce aj zvieracie chlpy a zbieranie nečistôt zo všetkých druhov podláh, vrátane tých náročnejších na údržbu
  • Špeciálny sterilizačný systém „Ziwei“ zaisťuje hygienickú čistotu vašej domácnosti
  • U aku vysávača Roidmi Z1 s mopom môžete očakávať vysoký sací výkon 120 AW
  • Veľká prachová nádoba s objemom 0,65 l bohato vystačí na priestory do 500 m2
  • Na jediné nabitie dokáže vysávač Z1 vysávať 60 minút
  • Doba nabíjania Li-Ion batérie činí 3 hodiny
  • Na upratovanie využijete 3 výkonnostné režimy prevádzky
  • O ten najčistejší vzduch vo vašej domácnosti sa stará baktériostatický zadný filter H12
  • Tyčový vysávač Roidmi Z1 s mopom je vybavený predným HEPA filtrom
  • Zároveň u neho nájdete aj 5 fyzických a 2 cyklónové separačné filtre
  • Vysávač Z1 môžete ovládať aj jednou rukou a ľahko sa dostanete aj na ťažko prístupné miesta vďaka jeho nízkej hmotnosti 1,55 kg a ergonomickému dizajnu
  • Elegantné biele vyhotovenie vysávača Roidmi Z1 s mopom má levanduľovo sfarbené prvky
  • Magnetický držiak na stenu uľahčí uskladnenie prístroja
  • V príslušenstve aku vysávača Z1 nájdete hubicu na čalúnenie, kefovú, mopovací modul s mopovacou tkaninou, nástroj na čistenie kief a filtrov, rotačnú turbokefu a štrbinovú hubicu

Roidmi Z1 spoľahlivo vysáva, čistí aj sterilizuje

Šikovným a výkonným pomocníkom, ktorý by nemal chýbať vo vašej domácnosti, je bezdrôtový tyčový vysávač Roidmi Z1 s mopom. Aku vysávač Z1 dokáže synchronizovane vysávať aj mopovať so špeciálnym sterilizačným systémom „Ziwei“Predchádzanie zablokovaniu filtra zaisťuje digitálny bezkefový motor s 10 cyklónovými separačnými systémami a zároveň vysokým sacím výkonom 120 AW.

Roidmi Z1 s mopom poskytne účinné dvojité čistenie

Vylepšené sterilizačné príslušenstvo, ktoré číta čistiaca kefka z baktériostatických strieborných iónov, ďalej pribalené dezinfekčné utierky a tiež kovová povrchová úprava predného filtra spoľahlivo zaistí účinnú sterilizáciu vašej domácnostiS tyčovým vysávačom Roidmi Z1 môžete očakávať výnimočne čistý vzduch vo vašej domácnosti a upratovanie, na ktoré sa budete vždy tešiť.


Šetrné a napriek tomu dôkladné upratovanie aj náročných typov podláh

Valcová čistiaca kefa tyčového vysávača Roidmi Z1 so zabudovanými striebornými iónmi dokáže vyčistiť aj náročné typy podláh veľmi šetrne a zároveň znižuje zachytené množstvo baktériíAku vysávač Roidmi Z1 s mopom vám doma ľahko zaistí veľmi čisté prostredie.

Vždy čerstvý vzduch s aku vysávačom Roidmi Z1

Vďaka baktériostatickému zadnému filtru H12 pôvodom z japonského Toray sa tyčový vysávač Z1 postará o perfektne čistý a čerstvý vzduch vo vašom domoveÚčinok vysávača Roidmi Z1 s mopom doplní tiež predný HEPA filter.

Špeciálne filtre vysávača Roidmi Z1 pre ešte dokonalejší výsledok upratovania

To najčistejšie prostredie ďalej zabezpečuje 5 fyzických a 2 cyklónové separačné filtre.



Výnimočne dlhá výdrž batérie aku vysávača Z1

Bezdrôtový tyčový vysávač Roidmi Z1 s mopom sa môže pýšiť výnimočne dlhou výdržou batérie. Systém inteligentného managementu zaisťuje, že môžete s vysávačom Z1 upratovať až 60 minút na jediné nabitie, pričom plné nabitie batérie zaberie 3 hodiny. Pri prevádzke je možné vyberať z 3 výkonnostných režimov.

Roidmi Z1 ľahko ovládate jednou rukou a dostanete sa aj do ťažko prístupných priestorov

Tyčový aku vysávač Roidmi Z1 s mopom zaisťuje jednoduchú manipuláciu, pretože ho môžete pohodlne držať jednou rukou, pretože je so svojimi 1,55 kg veľmi ľahký. Vysávač má ergonomický dizajn, ktorý vám uľahčí prácu. Jednoducho sa tak dostanete aj na ťažko prístupné miesta a urobíte dôkladné upratovanie aj v miestach, kam ste sa predtým s bežným vysávačom len ťažko dostávali.

Vysokokapacitná zberná nádoba tyčového vysávača Z1

Čistiť svoj domov môžete s aku vysávačom Roidmi Z1 s mopom ešte dlhšiu dobu, než možno očakávate, lebo jeho nádoba na prach je o 50 % väčšia ako bežné zberné nádoby obyčajných vysávačov. S touto prachovou nádobou s objemom až 0,65 l ľahko vysajete plochu s veľkosťou do 500 m2 bez nutnosti vysypávaniaAkonáhle si budete priať obsah nádoby tyčového vysávača Roidmi Z1 s mopom vysypať, postačí vám na to stlačenie jediného tlačidla.

Magnetický držiak na stenu

Vďaka modernému dizajnu tyčového aku vysávača Roidmi Z1 s mopom ho môžete dokonca použiť aj ako štýlový doplnok vašej izby. Jeho ľahké uskladnenie totiž poskytne magnetický držiak, ktorý môžete pripevniť na stenu. Budete tak mať tyčový vysávač Roidmi vždy rýchlo po ruke a nezaberie veľa miesta ani v menších a obmedzených priestoroch.




Parametre a špecifikácia

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, 2 v 1

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy
Typ upratovania Utieranie

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 3 h
Doba chodu 60 min

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 335 W

Zberná nádoba

Objem 1 l

Rozmery a hmotnosť

Šírka 22,1 cm
Výška 119,1 cm
Hĺbka 25,9 cm
Hmotnosť 1,55 kg

Vlastnosti

Materiál trubice Kov
Vlastnosti Regulácia výkonu, Trojstupňový čistiaci systém

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na čalúnenie, Štrbinová
Nabíjacia výbava Nabíjací adaptér
Kefy Rotačná
Ďalšie príslušenstvo Držiak na stenu, Nástroj na čistenie kief a filtrov

Farba

Farba Biela

Typ zásuvky

Krajina Česko
Kód:  ROITV538
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  XCQ16RM

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07