Obnoviť stránku

Rohnson S-1080 Sterilife

4,3 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Rohnson S-1080 Sterilife

So sterilizátorom Rohnson S-1080 Sterilife, ktorý funguje na princípe UV-C svetla, môžete zničiť až 99,9 % vírusov a baktérií. Sterilizátor pracuje s vlnovou dĺžkou 260 až 280 nm a dokáže tak sterilizovať už v priebehu niekoľkých sekúnd. Na jedno nabitie funguje až po dobu 2 hodín a môžete ho využiť na zbavenie sa vírusov a baktérií na vašich prístrojoch a ďalších predmetoch. Rohnson S-1080 Sterilife sa nesmie používať na ľudské telo.


Kľúčové vlastnosti sterilizátora Rohnson S-1080 Sterilife

  • Rohnson S-1080 Sterilife funguje na sterilizáciu predmetov
  • Kompaktné rozmery vhodné na cestovanie
  • Vreckový sterilizátor je veľmi ľahký
  • Nesmie byť použitý na ľudské telo a zvieratá
  • Môžete ho využiť na akékoľvek príslušenstvo
  • Ideálny na sterilizáciu rúšok a respirátorov
  • Disponuje dvoma UV-C lampami
  • Pracuje s vlnovou dĺžkou 260 až 280 nm
  • Ponúka výkon až 5 W
  • Nabíja sa cez USB počas 2 hodín
  • Rohnson S-1080 Sterilife vydrží na jedno nabitie 2 hodiny

Zbavte sa všetkých vírusov, baktérií a bacilov

Sterilizátor Rohnson S-1080 Sterilife funguje na princípe UV-C svetla a disponuje 2 UV-C lampami pracujúci s vlnovou dĺžkou 260 – 280 nm, pričom celkový výkon sterilizátora je 5 W. Počas niekoľkých sekúnd budú povrchy zbavené 99,9 % baktérií, vírusov a bacilov a iných choroboplodných zárodkov. Doba sterilizácie sa môže líšiť v závislosti na veľkosti daného povrchu.

Na aplikáciu stačí niekoľko sekúnd

Sterilizátor R S-1080 Sterilife je multifunkčný prístroj, ktorý môžete využiť na mnoho predmetov,  ktorých sa často dotýkame a potrebujeme ich zbaviť všetkých vírusov, baktérií a bacilov. Kľúče budete mať sterilizované po iba 5 sekundách, peniaze po 7 – 10 sekundách, mobilné telefóny po 15 sekundách a klávesnicu po 60 – 90 sekundách. Sterilizátor sa okrem iného postará aj o tašky, kľučky, tlačidlá, kabelky, hračky, slúchadlá alebo aj okuliare, rúška a respirátory. Vďaka kompaktnej veľkosti a nízkej hmotnosti si môžete sterilizátor Rohnson S-1080 Sterilife vziať kamkoľvek so sebou na cesty, alebo do práce. Súčasťou balenia je aj praktické puzdro, ktoré chráni sterilizátor Rohnson pred poškodením a nechceným zapnutím.

Kvalitná lítiová batéria sterilizátora Rohnson S-1080 Sterilife

Ak si vezmete sterilizátor Rohnson S-1080 Sterilife so sebou na cesty, nemusíte sa báť, že by sa vám po niekoľkých minútach vybil. Sterilizátor vydrží pracovať 2 hodiny na jedno nabitie, a to najmä vďaka kvalitnej lítiovej batérii. Ak sa vám prístroj vybije, jednoducho ho dobite cez priložený USB kábel. Ak sa nachádzate v aute, môžete ho nabiť zapojením do autozapaľovača. Už približne za 2 hodiny máte sterilizátor znovu nabitý a pripravený na ďalšie použitie. Spoznáte to podľa zelenej svetelnej indikácie.


Upozornenie:

Prístroj je určený iba na sterilizáciu predmetov, nie ľudského tela, alebo zvierat! Nikdy nemierte UV-C lampou na pokožku, alebo oči.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Batéria

Typ batérií Lítiová dobíjacia
Počet batérií 1 ks

Typ

Typ Lampa

Vlastnosti

Účinok Sterilizácia
Princíp čistenia UV svetlo
Určenie Mobilný telefón, Slúchadlá, Kľúče, Peňaženka, Šperky, Okuliare, Cumlík
Odhadovaná doba cyklu 1,5 min

Rozmery

Výška 15 mm
Šírka 130 mm
Hĺbka 33 mm
Kód:  ROHST018
Produktové číslo:  S-1080

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02