Obnoviť stránku

Rohnson R-9820 Genius Wi-Fi

+ predĺžená záruka na 5 rokov
4,5 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rohnson R-9820 Genius Wi-Fi

Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-9820 Genius Wi-Fi si vie dobre poradiť s nechcenou vlhkosťou v dome, ktorá veľmi často vyvoláva vlhnutie múrov, a tým pádom aj tvorbu plesní, čo spravidla ovplyvní vaše zdravie aj kvalitu bývania. Okrem zníženia príliš veľkej vlhkosti taktiež aj vzduch dokonca vyčistí. Tento pohyblivý typ odvlhčovača vzduchu Rohnson sa dá skvele použiť pre izby s veľkosťou do 120 m2. Zároveň o úžasnom výkone svedčí odvlhčovacia schopnosť 20 l/deň. So zbernou nádržkou na vlhkosť s kapacitou max. 6,5 l si vystačíte aj pri dlhšom využívaní bez potreby výmeny. Ďalšou výhodou je nehlučná prevádzka na stupni 42 dB, takže ho môžete bez problémov používať, aj keď budete doma.

Zaujímavé parametre odvlhčovača vzduchu Rohnson R-9820 Genius Wi-Fi

  • Odvlhčovač a čistička ovzdušia v jednom
  • Kapacita odvlhčovania 20 l/deň
  • Zaručený účinok do veľkosti miestnosti 120 m2
  • Objem kondenzačnej nádoby 6,5 l
  • Prídavné funkcie odvlhčovača vzduchu Rohnson: čistenie vzduchu, časovač, Anti-Freeze, displej, automatické vypnutie, ionizačný filter a uhlíkový filter

Užitočné prednosti odvlhčovača vzduchu Rohnson R-9820 Genius Wi-Fi

Rohnson R-9820 Genius Wi-Fi je vybavený automatickým časovačom, na ktorom si na základe svojich možností navolíte, kedy presne sa prístroj spustí. Pokiaľ plánujete odvlhčovač púštať v nevyhrievaných miestnostiach, príde vám vhod nadštandardná funkcia Anti-Freeze, ktorá chráni zariadenie proti zamrznutiu. Pri naplnení zásobníka sa tento model odvlhčovača bez vášho pričinenia automaticky vypne. Ďalšou dôležitou funkciou je skvele čitateľný zabudovaný displej na výber jednotlivých programov.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita 20 l/deň
Odporúčaná veľkosť miestnosti 120 m2
Objem nádoby 6,5 l
Maximálna hlučnosť 42 dB
Mobilná aplikácia Áno
Hmotnosť 14,25 kg

Funkcie

Funkcie Čistenie vzduchu, Časovač, Anti-Freeze, Displej, Automatické vypnutie, Ionizačný filter, Uhlíkový filter
Kód:  ROHOD413
Produktové číslo:  R-9820 Wi-Fi

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17