Obnoviť stránku

Rohnson R-9800

5 2 hodnotení

Rohnson R-9800

Ak potrebujete vyčistiť vnútorné priestory nielen od akýchkoľvek nepríjemných pachov a alergénov, ale tiež dezinfikovať od baktérií, plesní či vírusov vrátane koronavírusu, je pre vás ozónový generátor Rohnson R-9800 presne to pravé. Premena kyslíka na ozón je 100 % šetrná k životnému prostrediu a prístroj dokonale sterilizuje priestory do 200 m2. Vďaka jeho rukoväti, odolnému nerezovému plášťu a predovšetkým kompaktným rozmerom ho budete môcť preniesť kamkoľvek. Generátor ozónu Rohnson R-9800 teda využijete ako v súkromných priestoroch – vo svojej domácnosti alebo vozidle, tak aj v priestoroch verejných, napríklad v škole, hoteli, bare či reštaurácii alebo aj v zdravotníckom zariadení. Časovač si nastavíte podľa rozmerudezinfikovaného priestoru až do 30 minút pôsobenia a potom už sa nemusíte báť, že by v miestnosti zostali stopy po koronavíruse či iných nežiaducich nečistotách. O všetko sa ozónový generátor Rohnson R-9800 spoľahlivo postará.


Kľúčové vlastnosti generátora ozónu Rohnson R-9800

  • Ozónový čistič vzduchu, ktorý sterilizuje súkromné aj verejné priestory
  • Eliminuje všetky parazity, plesne, baktérie aj vírusy vrátane koronavírusu
  • Zbaví miestnosť tiež zápachu a ďalších nečistôt, znižuje výskyt alergénov a dezinfikuje klimatizačné systémy
  • Generátor R-9800 dokáže produkovať až 14 000 mg ozónu za hodinu
  • Vybavený je prietokom vzduchu 85 m3 za hodinu
  • Perfektne vyčistí priestory až do 200 m2
  • Ozónový generátor Rohnson R-9800 je pohodlne prenosný vďaka praktickej rukoväti, pevnému antikorovému plášťu a svojim kompaktným rozmerom
  • Uhlíkový predfilter sa dá úplne vybrať
  • Časovač si budete môcť nastaviť až na 30-minútové pôsobenie generátora Rohnson R-9800
  • Tento proces dezinfekcie premenou kyslíka na ozón je 100 % šetrný k prírode
  • Počas čistenia nesmú byť v miestnosti prítomné žiadne osoby, zvieratá ani rastliny
  • Po použití vyvetrajte priestory aspoň na dobu 30 minút alebo vstupujte až po 1 hodine od doby ukončenia pôsobenia generátora Rohnson R-9800

Čisté a zdraviu bezpečné prostredie s generátorom ozónu Rohnson R-9800

S ozónovým generátorom Rohnson R-9800 nezaistíte len čistý vzduch odstránením akýchkoľvek nepríjemných zápachov, ale zároveň sa aj zbavíte všetkých škodlivých organizmov, baktérií a vírusov vrátane koronavírusu. S použitím generátora Rohnson R-9800 si zaistíte zdraviu bezpečné prostredie akýchkoľvek priestorov do veľkosti 200 m2.

Ako funguje ozónový generátor Rohnson R-9800?

Generátor ozónu Rohnson R-9800 využíva princíp chemickej reakcie premeny kyslíka (O2) na ozón (O3). Najskôr generátor R-9800 molekuly kyslíka rozdelí na jednotlivé atómy pomocou vysokonapäťového korónového výboja v nasávanom vzduchu a tie sa následne zviažu po trojiciach do molekuly ozónu. Keďže je ozón silné oxidačné činidlo, odstráni všetkých pôvodcov znečistenia. Tento novovzniknutý ozón na seba naviaže nepríjemné pachy, plesne, baktérie či vírusy vrátane koronavírusu a zaistí úplnú dezinfekciu čistených priestorov. Dôjde tu k úplnej sterilizácii a eliminácii všetkých znečisťujúcich a nebezpečných látok – ak budete dodržiavať správny postup. Počas týchto prebiehajúcich reakcií sa ozón mení späť na kyslík. To znamená, že použitiegenerátora ozónu Rohnson R-9800 je úplne bezpečné a 100 % šetrné aj pre životné prostredie.

Rohnson R-9800 je veľmi výkonný aj napriek svojim malým rozmerom

Ozónový generátor Rohnson R-9800 je chránený pevným plášťom z nehrdzavejúcej ocele a aj napriek svojim kompaktným rozmerom (36 × 19,5 × 22,5 cm) dokáže vyprodukovať veľké množstvo ozónu – až 14 000 mg za hodinu. Vďaka praktickej rukoväti prenesiete generátor pohodlne kamkoľvek.Rohnson R-9800 vám zaistí účinnú dezinfekciu využívaných priestorov kdekoľvek.


Využijete ho ako v súkromných, tak aj vo verejných priestoroch

Perfektnú dezinfekciu zaistí ozónový generátor Rohnson R-9800 nielen v školách, reštauráciách či kanceláriách, ale sterilizovať s ním môžete tiež priestory v zdravotníckych zariadeniach, hoteloch či iných verejných budovách. Spoľahlivé vyčistenie zaistí generátor Rohnson R-9800 vďakavysokému výkonu prietoku vzduchu s hodnotou 85 m3 za hodinu v priestore do 200 m2. Priestory po použití ozónového generátora R-9800 dostatočne vyvetrajte na dobu aspoň 30 minút.


Majte prevádzku generátora Rohnson R-9800 plne pod kontrolou

Na generátore ozónu Rohnson R-9800 si môžete sami nastaviť časovač podľa ľubovôle až do maximálnej doby 30 minút pôsobenia. Ako príklad, v miestnosti s rozlohou 100 m2 a výškou 3,3 m sa odporúča čas prevádzky generátora Rohnson 6 až 10 minút. Ak necháte ozón produkovať príliš dlhú dobu, môže to viesť k poškodeniu citlivejších predmetov v danom priestore.


Upozornenie ku generátoru ozónu Rohnson R-9800

Hoci sa ozón prirodzene vyskytuje v zemskej atmosfére, ide o jedovatý plyn s charakteristickým zápachom, zreteľne sfarbený do modra. Pri prevádzke generátora Rohnson R-9800 sa v dezinfikovaných priestoroch nesmú nachádzať žiadni ľudia, zvieratá ani osoby! Nežiaducej otrave ozónom sa vyhnete, ak po použití ozónového generátora Rohnson R-9800 miestnosť vyvetráteaspoň po dobu 30 minút alebo vstúpite do priestorov až po uplynutí jednej hodiny od ukončenia prevádzky prístroja.



Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Kov

Farba

Farba Biela

Typ

Vlastnosti

Výkon generátora 14 000 mg/h
Vlastnosti Časovač

Rozmery

Výška 225 mm
Šírka 360 mm
Hĺbka 195 mm
Kód:  ROHGO190
Produktové číslo:  R-9800

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17