Obnoviť stránku

Rohnson R-9710 Ionic + Air Purifier

4,4 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rohnson R-9710 Ionic + Air Purifier

Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-9710 Ionic + Air Purifier Screen

Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-9710 Ionic + Air Purifier si bez problémov poradí s nadmernou vlhkosťou v domácnosti často spôsobujúcou množenie baktérií a tvorbu plesní, čo podstatne ovplyvňuje kvalitu bývania aj zdravotný stav celej vašej rodiny. Mimo zbavenia príliš veľkej vlhkosti ale aj vzduch vie dokonca prečistiť. Tento pohyblivý prístroj Rohnson sa dá skvele využiť pre každú miestnosť s veľkosťou do 45 m2. O prijateľnom výkone vypovedá odvlhčovacia schopnosť 10 l/deň. S nádobkou na zber vlhkosti s kapacitou max. 2,5 l si vystačíte pri krátkej prevádzke bez potreby výmeny. Ďalšou z dôležitých predností je skoro nepočuteľný chod s intenzitou 37 dB, a tak ho môžete bez obáv využívať aj v spálni.

Zaujímavé prednosti odvlhčovača vzduchu Rohnson R-9710 Ionic + Air Purifier

  • Odvlhčovač a čistička ovzdušia v jednom
  • Kapacita odvlhčovania 10 l/deň
  • Odporúčaná veľkosť miestnosti 45 m2
  • Objem nádoby 2,5 l
  • Funkcie odvlhčovača vzduchu Rohnson: čistenie vzduchu, regulácia výkonu, časovač, Anti-Freeze, displej, automatické vypnutie, ionizačný filter, automatické odvlhčovanie, systém „Turbo“ na sušenie bielizne, indikácia plného zásobníka a uhlíkový filter
Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-9710 Ionic + Air Purifier Vlastnosti/technológia
Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-9710 Ionic + Air Purifier Vlastnosti/technológia

Vychytávky odvlhčovača Rohnson R-9710 Ionic + Air Purifier

Rohnson R-9710 Ionic + Air Purifier je vyrobený aj s časovačom, kde si podľa svojich časových možností nastavíte, kedy presne sa prístroj pustí. Výkon máte možnosť tiež stiahnuť na minimum alebo naopak zvýšiť, a vďaka tomu riadiť hlučnosť a zároveň aj náklady na energie. Ak budete odvlhčovač zapínať aj v nevykurovaných miestnostiach, príde vám vhod nadštandardná funkcia Anti-Freeze, ktorá ochráni odvlhčovač pred zamrznutím. Pri zaplnení nádoby sa tento typ odvlhčovača automaticky vypne. Ďalšou dôležitou vychytávkou je dobre čitateľný integrovaný displej na zvolenie jednotlivých funkcií.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita 10 l/deň
Odporúčaná veľkosť miestnosti 45 m2
Objem nádoby 2,5 l
Maximálna hlučnosť 37 dB
Mobilná aplikácia Bez aplikácie
Hmotnosť 9 kg

Funkcie

Funkcie Čistenie vzduchu, Regulácia výkonu, Časovač, Anti-Freeze, Displej, Automatické vypnutie, Ionizačný filter, Automatické odvlhčovanie, Systém „Turbo“ na sušenie bielizne, Indikácia plného zásobníka, Uhlíkový filter
Kód:  ROHOD512
Produktové číslo:  R-9710

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09