Obnoviť stránku

Rohnson R-9700 PURE AIR Wi-Fi

4,0 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rohnson R-9700 PURE AIR Wi-Fi

Čistička vzduchu Rohnson R-9700 PURE AIR Wi-Fi Screen

Čistička vzduchu Rohnson ľahko navodí prijateľnejší vzduch všetkým tým, ktorí trpia alergiou, astmou či inými dýchacími ťažkosťami. Tento presunu schopný spoločník bude užitočný do domu aj kancelárií s veľkosťou maximálne 60 m2. O výbornej efektivite najlepšie svedčí vzduchový výkon – táto čistička vzduchu dokáže prefiltrovať množstvo až 320 m3/h. Vzduch sa najskôr očistí od chlpov, vlasov a iných väčších častí cez hliníkový prachový predfilter. Katalytický a tiež formaldehydový Formaldehydový filter výborne slúži na odstránenie bežne sa v interiéroch vyskytujúcich toxických látok, medzi ktoré patrí formaldehyd, čpavok alebo benzén. Antibakteriálny filter vytvorený z hustého materiálu likviduje rôzne baktérie a tiež pohlcuje vzdušnú vlhkosť, čím dopredu predchádza tvorbě nežádoucích plísní na stěnách. Zásadnou filtračnou časťou čističky vzduchu Rohnson je však vzduchový filter typu HEPA, ktorý účinne absorbuje takmer sto percent všetkých baktérií, peľu a alergénov. Na účinnú likvidáciu pachov z plesní a domácich výparov slúži na jednotku uhlíkový filter. UV lampa zničí skutočne aj posledné pozostatky baktérií a zaistí vám tak absolútne sterilné prostredie. V konečnej fáze čistička vzduchu von fúkaný vzduch navyše ošetrí ionizáciou, čo pozitívne ovplyvní kvalitu vzduchu a následne aj vašu psychiku a telesný stav.

Rozhodujúce funkcie čističky vzduchu Rohnson R-9700 PURE AIR Wi-Fi

  • Čistička vzduchu Rohnson je vhodná pre miestnosti do 60 m2
  • Filter HEPA odstraňuje 99 % všetkých baktérií a alergénov
  • Uhlíkový filter absorbuje nepríjemné pachy, kuchynské výpary aj emisie
  • Predfiltrovaním sa vzduch vyčistí od chlpov, vlasov a ďalších nečistôt
  • Katalytický a formaldehydový filter tohto čističa vzduchu odstraňuje častice toxických látok
  • Maximálna hlučnosť 48 dB(A) a minimálna hlučnosť 29 dB(A)
  • Vzduchový výkon 320 m3/h
Čistička vzduchu Rohnson R-9700 PURE AIR Wi-Fi Vlastnosti/technológia
Čistička vzduchu Rohnson R-9700 PURE AIR Wi-Fi Vlastnosti/technológia

Príjemné funkcie čističky vzduchu Rohnson R-9700 PURE AIR Wi-Fi

Inteligentná čistička vzduchu Rohnson vďaka vizuálnemu indikátoru ľahko určí, aký je momentálny stav vzduchu, a podľa toho následne dá vedieť, zda přišel vhodný okamžik ovzdušie upraviť. Oslní aj praktickým časovačom, s ktorým si v súlade so svojimi predstavami stanovíte dobu aktivity spotrebiča. Výkon môžete kedykoľvek znižovať alebo zvyšovať, a takto stále upravovať nielen hlučnosť, ale aj spotrebu elektrickej energie. Na činnosť čističky vzduchu Rohnson počas spánku si možno vybrať špecifický režim so zníženou hlučnosťou, pri ktorom môžete pohodlne odpočívať aj spať. Zároveň k tomu všetkému je vylepšená automatickým chodom, ktorý na základe aktuálnej potreby čistenia ovzdušia operatívne zníži alebo zvýši výkon. Aktivitu čističky si tiež budete môcť komfortne ovládať prostredníctvom diaľkového ovládača prípadne cez inteligentnú aplikáciu v telefóne. Medzi užitočné doplnky výrobku patrí digitálny displej, vďaka ktorému bude ovládanie jednoduché a prehľadné. Pokiaľ máte doma dieťatko a nechcete, aby sa z čističky stala hračka, iste budete vďační za funkciu detského zámku.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Príkon 80 W
Vzduchový výkon 320 m3/h
Odporúčaná veľkosť miestnosti 60 m2
Maximálna hlučnosť 48 dB(A)
Minimálna hlučnosť 29 dB(A)
Indikácia Kvality ovzdušia
Výbava Displej, Diaľkové ovládanie, UV sterilizačná lampa, Detský zámok
Typ ovládania Mobilná aplikácia

Funkcie

Funkcie Automatický režim, Časovač, Ionizácia vzduchu, Nočný režim, Regulácia výkonu

Filtre

Typ filtra HEPA, Uhlíkový, Prachový, Katalytický, Formaldehydový, Antibakteriálny, UV žiareniu
Kód:  ROHCV114
Produktové číslo:  R-9700

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01