Obnoviť stránku

ROHNSON R-9612

+ predĺžená záruka na 5 rokov
4,7 63 hodnotení
168,90 €

ROHNSON R-9612

Odvlhčovač vzduchu Rohnson sa ľahko vysporiada s nadmernou vlhkosťou v domácnosti, korá často vyvoláva vlhnutie múrov a tvorbu plesní. Tento prenosný model odvlhčovača vzduchu Rohnson sa dá ideálne využiť pre dielne, garáže, byty a iné miestnosti do veľkosti plochy 45 m². Súčasne o jeho primeranom výkone vypovedá schopnosť odvlhčovania 12 l/deň. S nádobkou na zbeiranie kvapaliny s kapacitou do 2 l si vystačíte pri využívaní čas od času bez nutnosti vylievania. Ďalšou dôležitou prednosťou odvlhčovača vzduchu je tichý chod na stupni 42 dB, a tak ho môžete spustiť, aj keď budete doma.

Odvlhčovač vzduchu ROHNSON R-9612 Screen
Odvlhčovač vzduchu ROHNSON R-9612 Vlastnosti/technológia

Kľúčové prednosti odvlhčovača vzduchu ROHNSON R-9612

  • Odvlhčovač vzduchu Rohnson zamedzí tvorbe plesní a množeniu baktérií
  • Odvlhčovacia kapacita 12 l/deň
  • Do veľkosti miestnosti 45
  • Objem nádoby na kondenzát 2 l
  • Hlučnosť je 42 dB
  • Funkcie odvlhčovača vzduchu Rohnson: regulácia výkonu, časovač, anti-freeze, displej, automatické vypnutie a ionizačný filter
  • Hmotnosť odvlhčovača vzduchu je 10,65 kg

Hodnotné vlastnosti odvlhčovača vzduchu ROHNSON R-9612

Odvlhčovač vzduchu Rohnson je vybavený časovačom, vďaka ktorému si podľa svojich časových možností nariadite časový interval odvlhčovania. Výkon môžete tiež zmenšiť alebo zväčšiť, a tým usmerňovať hlučnosť a zároveň náklady na energie. Pokiaľ budete odvlhčovač vzduchu používať tiež v nevyhrievaných priestoroch, hodí sa vám nadštandardná funkcia Anti-Freeze, ktorá ochráni zariadenie pred zamrznutím. Pri zaplnení nádoby sa tento typ sušiča vlhkosti bez vášho pričinenia automaticky vypne. Jednou z ďalších predností je prehľadný a skvele čitateľný displej na zvolenie jednotlivých funkcií. V balení sa nachádza ionizačný filter, ktorý pohlcuje a pomáha neutralizovať pach v miestnostiach.

Odvlhčovač vzduchu ROHNSON R-9612 Zadná strana

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita 12 l/deň
Odporúčaná veľkosť miestnosti 45 m2
Objem nádoby 2 l
Maximálna hlučnosť 42 dB
Hmotnosť 10,65 kg

Funkcie

Funkcie Regulácia výkonu, Časovač, Anti-Freeze, Displej, Automatické vypnutie, Ionizačný filter
Kód:  ROHOD314
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  R-9612
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19