Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ROHNSON R-9600 PURE AIR

4,7 65 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
164,90 €

ROHNSON R-9600 PURE AIR

Nadýchnite sa sviežeho vzduchu

Čistička vzduchu určite patrí do nevyhnutnej výbavy domácnosti, ak máte doma alergika alebo vás trápia iné dýchacie problémy. Efektívne odstraňuje poletujúci prach, formaldehyd a iné toxické látky. Taktiež likviduje baktérie, mikróby, roztoče, peľ, alergény a iné škodlivé látky, ktoré nás bežne obklopujú. Zlepšuje dýchanie a čistí ovzdušie od škodlivých pôvodcov chorôb.
Využiť sa dá ako v domácnosti, tak aj kancelárii, školskom zariadení alebo lekárskom prostredí. Výhodou je aj ľahká manipulácia, údržba, veľmi tichý chod a malá hmotnosť pre bezproblémový prenos.


Kľúčové vlastnosti

  • Rýchlosť filtrácie až 320 m3/h - CADR (množstvo vyčisteného vzduchu)
  • Odstráni až 99,9 % poletujúceho prachu. PM 2,5 (častice menšie ako 2,5 mikrometra)
  • Vyčistí až 93,5 % prchavých organických látok. TVOC (prchavé organické látky v ovzduší)
  • 7-stupňové čistenie vzduchu
  • 5 druhov odnímateľných, pevných filtrov - hliníkový prachový predfilter - katalytický filter - formaldehydový filter - antibakteriálny filter - filter HEPA + UV sterilizačná lampa + negatívny Anion Ionizátor
  • Veľmi jednoduchá výmena jednotlivých filtrov
  • Vypínateľná funkcia ionizátora a UV lampy

Jednoduché ovládanie a inteligentný senzor

Na ovládanie slúži dotykový panel aj diaľkové ovládanie, takže nemusíte vstávať z postele a pohodlne si aktivujete nočný režim. Hlučnosť sa obmedzí na iba 29 dB na pokojný spánok. Výhodou je detský zámok či Smart režim, ktorý nastaví optimálny program.
Panel zobrazuje úroveň znečistenia poletujúceho prachu (PM 2,5) v reálnom čase pomocou troch rôznych farieb na displeji.

  • Zelená - vynikajúca kvalita vzduchu (do 60 PM 2,5)
  • Oranžová– stredná úroveň znečistenia (61-150 PM 2,5)
  • Červená - vysoká úroveň znečistenia (151 PM 2,5 a viac)

7-stupňová filtrácia

Vyspelá sedemstupňová filtrácia zachová vo vašej domácnosti trvalo čistý vzduch. Ten zásadne ovplyvňuje životnú pohodu, či už zo zdravotného alebo psychického hľadiska. Čistička je vhodná do miestností s veľkosťou 20-60 m2Filtre zlikvidujú poletujúci prach s úspešnosťou 99,9 % a zbavia vzduch škodlivého formaldehydu a iných toxických látok.
Typové označenie filtrov (ktoré je možné objednať):

  • R-9600F1 (kovový filter) - výmena približne 1× za dva roky
  • R-9600F2 (obojstranný filter - fotokatalyzátorový a formaldehydový) - výmena približne 1× ročne
  • R-9600F3 (obojstranný filter - antibakteriálny a HEPA) - výmena približne 1× ročne
  • R-9600UV (UV lampa) - výmena približne 1× za dva až tri roky


  • Hliníkový filter - zachycuje väčšie prachové častice – vlasy, chly zvieracej srsti, peľ a iné hrubé nečistoty, ktoré znečišťujú ovzdušie. Filter je umývateľný.
  • Katalytický filter (fotokatalyzátorový) - funguje ako účinný katalyzátor, ktorý pri izbovej teplote rozkladá formaldehyd, benzén, čpavok a iné toxické látky. Tie nás bežne obklopujú v každej domácnosti. Uvoľňujú sa napr. z nábytku, kobercov, závesov, posteľnej bielizne a pod. Zároveň likviduje baktérie a vírusy, bez toho, aby dochádzalo k sekundárnemu znečisteniu.
  • Formaldehydový filter - obsahuje netoxické nanokryštály a v súčinnosti s katalytickým filtrom rozkladá aj tie najmenšie častice toxických látok. Filter je vyrobený z materiálov tej najvyššej kvality a dlhej životnosti. Testy tohto filtra ukázali vynikajúce výsledky. 90 % formaldehydu bolo odstránených počas 1 hodiny v miestnosti s veľkosťou 30 m3. Tento filter je navyše schopný regenerácie.
  • Antibakteriálny filter - je vyrobený z veľmi hustej, bavlnenej netkanej textílie (import USA). Tento 5 mikrometrový filter má veľa vlastností. Likviduje baktérie, pohlcuje vlhkosť a tým zabraňuje vzniku plesní. Taktiež zachytáva aj tie najjemnejšie prachové častice a mikroorganizmy, čím zaisťuje výstup čistého vzduchu.
  • Filter HEPA - je vyrobený z mikrovlákna a je schopný zachytiť častice s priemerom väčším ako 20 nanometrov, čo sú napr. plesne, baktérie, vírusy, alergény a pevné prachové častice s úspešnosťou až 99,9 %. Názov filtra HEPA znamená "High Efficiency Particulate Air filter", čo znamená vysokoefektívny filter vzduchových častíc a pôvodne bol vyvinutý pre americkú NASA. Bežne sa využíva aj v zdravotníctve a farmácii.
  • UV lampa - ultrafialové žiarenie s vlnovou dĺžkou 365 nm rozbíja väzby DNA všetkých baktérií, čím dochádza k dokonalej sterilizácii vzduchu. Zároveň slúži na prečistenie vzduchu, pričom eliminuje cigaretový dym a zápach plesní v miestnosti. Túto funkciu môžete zapnúť alebo vypnúť.
  • Ionizácia - uvoľňovaním záporne nabitých kyslíkových iónov sa výrazne zvyšuje kvalita ovzdušia. Ďalšou výhodou použitia tejto funkcie je eliminácia kladne nabitých častíc - prachu, baktérií, vírusov, dymu a pod. Túto funkciu môžete zapnúť alebo vypnúť.

Doplňujúce informácie

Vhodné pre miestnosti:
20-60 m2
Ionizácia:
20 mil. iónov/cm3
UV lampa:
365 nm
Bezpečnosť:
detský zámok, spínač na automatické vypnutie pri prevrhnutí a bezpečnostná mriežka na výstup vzduchu
Rozmery:
650 × 360 × 165 mm
Hmotnosť:
8 kg


 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 80 W
Vzduchový výkon 320 m3/h
Odporúčaná veľkosť miestnosti 60 m2
Maximálna hlučnosť 48 dB(A)
Minimálna hlučnosť 29 dB(A)
Výbava Displej, Diaľkové ovládanie, UV sterilizačná lampa, Detský zámok

Funkcie

Funkcie Automatický režim, Časovač, Ionizácia vzduchu, Nočný režim, Regulácia výkonu

Filtre

Typ filtra HEPA, Prachový, Katalytický, Formaldehydový, Antibakteriálny, UV žiareniu

Rozmery a hmotnosť

Šírka 36 cm
Hĺbka 20 cm
Výška 65 cm
Kód:  ROHCV001
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  R-9600
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13