Obnoviť stránku

ROHNSON R-9509 cool & hot mist

4,3 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-9509 cool & hot mist

Tiež sa vám zle dýcha v miestnostiach so suchým vzduchom a plných prachu? Moderný zvlhčovač vzduchu Rohnson R-9509 so studenou a teplou parou ocení každý, kto chce zlepšiť kvalitu vzduchu svojho domova, a to určite privítajú najmä alergici. Zvlhčovač R-9509 s integrovaným ionizátorom je ideálny do miestností s rozlohou až 50 m2. Výhodou je aj možnosť pridania esenciálneho oleja pre využitie zdravotných výhod aromaterapie, alebo iba kvôli prevoňaniu miestnosti. Zvlhčovač má k dispozícii 3 rôzne režimy, keď podľa vlastných potrieb môžete nastaviť požadovanú vlhkosť, intenzitu pary, alebo spánkový režim. Zvlhčovač R-9509 má praktický časovač až na 9 hodín a LED displej, na ktorom nájdete okrem aktuálnej vlhkosti a teploty aj svetelné indikátory všetkých funkcií. Na ovládanie slúži digitálny dotykový panel a aj diaľkové ovládanie.

Kľúčové vlastnosti zvlhčovača vzduchu Rohnson R-9509

  • Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu so studenou a teplou parou do miestností s rozlohou až 50 m2
  • Plynulá regulácia produkcie pary, nastavenie vlhkosti a spánkový režim
  • Integrovaný ionizátor sa postará o čistotu vzduchu okolo vás
  • Zvlhčovač R-9509 môžete využiť aj ako aroma difuzér
  • LED displej s aktuálnou teplotou a vlhkosťou a svetelnými indikátormi
  • Dotykový ovládací panel a diaľkové ovládanie
  • Automatické vypnutie pri nedostatku vody a odňatí zásobníka na vodu

Doprajte si svieži vzduch so zvlhčovačom Rohnson

Rohnson R-9509 vyniká zvlhčujúcim výkonom 250 – 450 ml/h, s ktorým veľmi rýchlo dodáte vzduchu potrebnú vlhkosť. Prístroj s veľmi jednoduchým plnením má kapacitu vody 6 l a na jedno naplnenie vydrží kontinuálne produkovať paru 24 hodín. Výhodou je aj jeho nízka spotreba, ktorá je 30 W v režime studenej pary a 120 W v režime teplej pary. Navyše vás vďaka naozaj tichému chodu, iba 25 dB, nebude nijako rušiť. V neposlednom rade je dôležité spomenúť bezpečnosť vybraného zvlhčovača, pretože má funkciu automatického vypnutia pri nedostatku vody a pri odňatí zásobníka na vodu.

Kvalitný a praktický zvlhčovač Rohnson R-9509

Zvlhčovač R-9509 má kvalitné a odolné pogumované telo. Vďaka kvalitnému spracovaniu a vybaveniu nepotrebuje žiadnu dlhú a zložitú údržbu a určite vám bude dlho slúžiť. K dispozícii má aktívny uhlíkový filter, kvalitný HEPA filter a k jeho dlhej životnosti prispieva aj filter proti vodnému kameňu.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Odporúčaná veľkosť miestnosti 50 m2
Príkon 120 W
Zvlhčovací výkon 450 ml/hod
Objem nádržky 6 l
Hlučnosť 25 dB

Typ zvlhčovača

Typ zvlhčovača Ultrazvukový

Funkcie

Funkcie Časovač, Ionizácia, Udržovanie vlhkosti, Automatické vypnutie, Nastaviteľná úroveň uvoľňovania pary, Automatické vypnutie po vyprázdnení nádržky (+alarm)

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Hĺbka 26,5 cm
Šírka 21,4 cm
Výška 41 cm
Kód:  ROHZV066
Produktové číslo:  R-9509 cool & hot mist

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06