Obnoviť stránku

Rohnson R-9450 Steril Air UVC + ION

4,1 25 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rohnson R-9450 Steril Air UVC + ION

Čistička vzduchu Rohnson zvládne navodiť lepší a zdravší vzduch nielen alergikom, ale aj úplne zdravým ľuďom. Tento pohotový mobilný pomocník nájde využitie do bytu aj kancelárií s veľkosťou max. 50 m2. O ohromnej účinnosti vás najlepšie uistí vzduchový výkon – táto čistička vzduchu vie absorbovať až 280 m3/h. Katalytický a formaldehydový filter je nutný na vylúčenie toxických substancií, s ktorými sa doma bežne stretávame, akými sú čpavok, benzén či formaldehyd. Ústredným filtračným členom čističky vzduchu Rohnson je filter HEPA, ktorý raz-dva dokáže absorbovať takmer sto percent peľu, prachových čiastočiek aj baktérií. Lampa s UV žiarením dokáže odstrániť aj tie najhúževnatejšie zvyšky baktérií a vyrobí absolútne sterilné prostredie. Úplne na záver čistička vzduchu vzduch ventilovaný do miestnosti zároveň doplní o negatívne nabité ióny, čo blahodarne pôsobí na váš psychický aj fyzický stav.

Základné funkcie čističky vzduchu Rohnson R-9450 Steril Air UVC + ION

  • Čistička vzduchu Rohnson je odporúčaná pre miestnosť veľkosti 50 m2
  • Filter HEPA absorbuje maximálne množstvo alergénov, baktérií aj prachu
  • Katalytický a formaldehydový filter tohto čističa vzduchu ničí častice toxických látok
  • Maximálna hlučnosť 48 dB(A) a minimálna hlučnosť 29 dB(A)
  • Výkon čistenia 280 m3/h

Príjemné funkcie čističky vzduchu Rohnson R-9450 Steril Air UVC + ION

Inteligentná čistička vzduchu Rohnson je opatrená senzorom, ktorým hneď rozpozná, v akom stave je okolitý vzduch, a podľa toho, čo načíta, následne rozhodne, zda je potřeba vzduch v interiéri trochu vyčistiť. Je tiež vybavená praktickým časovačom, prostredníctvom ktorého si v súlade so svojimi prianiami sami určíte a nastavíte čas chodu. Výkon je možné kedykoľvek znižovať aj zvyšovať, a takto elegantne riadiť hlučnosť aj spotrebu energie. Na chod čističky vzduchu Rohnson počas spánku si možno nastaviť špecifický nočný režim so zníženou hlukovou záťažou. Súčasne k tomu všetkému je vybavená inteligentným automatickým režimom, ktorý na základe stavu vzduchu upraví veľkosť výkonu. K užitočným a praktickým doplnkom radíme digitálny displej, vďaka ktorému bude ovládanie jednoduché a prehľadné. Pokiaľ máte doma dieťatko a nechcete, aby sa z čističky stala jeho hračka, určite oceníte detský zámok.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 50 W
Vzduchový výkon 280 m3/h
Odporúčaná veľkosť miestnosti 50 m2
Maximálna hlučnosť 48 dB(A)
Minimálna hlučnosť 29 dB(A)
Indikácia Kvality ovzdušia
Výbava Displej, Diaľkové ovládanie, UV sterilizačná lampa, Detský zámok

Funkcie

Funkcie Automatický režim, Časovač, Ionizácia vzduchu, Nočný režim, Regulácia výkonu

Filtre

Typ filtra HEPA, Katalytický, Formaldehydový
Kód:  ROHCV145
Produktové číslo:  R-9450

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01