Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Rohnson R-9440 Sterilizer UVC + ION

4,4 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rohnson R-9440 Sterilizer UVC + ION

Čistička vzduchu Rohnson na počkanie vytvorí čistejší a dýchateľnejší vzduch a zaistí voľnejšie dýchanie alergikom. Tento verný prenosný partner je najlepší pre bytové priestory do veľkosti 30 m2. O spoľahlivosti v čistení ovzduší najviac vypovedá vzduchový výkon – táto čistička vzduchu vie spracovať objem do 120 m3/h. Najdôležitejším filtračným prvkom čističky vzduchu Rohnson je filter typu HEPA ten dokonale pohlcuje bezmála sto percent peľu, prachových čiastočiek aj baktérií. Na účinnú neutralizáciu všetkých nežiaducich domácich pachov slúži najmä uhlíkový filter. UV lampa dokáže zlikvidovať aj tie úplne posledné pozostatky baktérií a zaistí dokonale sterilné prostredie. Vo finále procesu čistička vzduchu von ventilovaný vzduch zdravo ionizuje, čo pozitívne pôsobí na váš celkový fyzický aj psychický stav. Pokiaľ sú pre vás podstatné jej rozmery, tie predstavujú 200 × 330 × 200 mm.

Základné prednosti čističky vzduchu Rohnson R-9440 Sterilizer UVC + ION

  • Čistička vzduchu Rohnson je odporúčaná pre miestnosť veľkosti 30 m2
  • Filter HEPA odstraňuje maximálne množstvo peľu, prachových čiastočiek aj baktérií
  • Uhlíkový filter absorbuje pachy, dym aj emisie z dopravných prostriedkov
  • Maximálna hlučnosť 52 dB(A) a minimálna hlučnosť 24 dB(A)
  • Vzduchový výkon 120 m3/h
  • Rozmery tohto čističa vzduchu Rohnson dosahujú 200 × 330 × 200 mm

Prednosti čističky vzduchu Rohnson R-9440 Sterilizer UVC + ION

Bystrá čistička vzduchu Rohnson má senzor, pomocou ktorého hneď zistí, aký je stav ovzdušia, a podľa zistenia potom zváži, zda by bylo žádoucí vzduch v priestore opätovne vyčistiť. Príjemne prekvapí praktickým časovačom, prostredníctvom ktorého si v súlade so svojimi potrebami sami určíte a nastavíte čas a dobu chodu spotrebiča. Výkon možno kedykoľvek jednoducho zvýšiť alebo znížiť, a tak ekonomicky usmerňovať nielen mieru hluku, ale aj spotrebu energie. Na prácu čističky vzduchu Rohnson pri spaní si môžete navoliť komfortný tichučký režim ideálny na nočný spánok či pokojný odpočinok. K tomu všetkému je opatrená automatickým chodom, ktorý podľa momentálnej potreby čistenia ovzdušia operatívne zreguluje výkon. Medzi užitočné doplnky tohto produktu patrí digitálny displej, vďaka ktorému bude ovládanie jednoduché a prehľadné.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Príkon 24 W
Vzduchový výkon 120 m3/h
Odporúčaná veľkosť miestnosti 30 m2
Maximálna hlučnosť 52 dB(A)
Minimálna hlučnosť 24 dB(A)
Indikácia Kvality ovzdušia
Výbava Displej, UV sterilizačná lampa

Funkcie

Funkcie Automatický režim, Časovač, Ionizácia vzduchu, Nočný režim, Regulácia výkonu

Filtre

Typ filtra HEPA, Uhlíkový, Prachový, UV žiareniu

Rozmery a hmotnosť

Šírka 20 cm
Hĺbka 20 cm
Výška 33 cm
Kód:  ROHCV220
Produktové číslo:  R-9440 Sterilizer UVC + ION

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08