Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Rohnson R-9424 Ionic + Air Purifier + predĺžená záruka na 5 rokov

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rohnson R-9424 Ionic + Air Purifier + predĺžená záruka na 5 rokov

Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-9424 Ionic + Air Purifier si bez problémov poradí s nechcenou vlhkosťou v miestnostiach, ktorá často vyvoláva nielen vlhnutie múrov, ale najmä tvorbu nebezpečných plesní, čo podstatne zhoršuje vaše zdravie aj zdravotný stav vašich detí. Okrem zníženia nechcenej vlhkosti ale zároveň vzduch vie dokonca aj prečistiť. Tento pohyblivý typ odvlhčovača vzduchu sa dá použiť pre priestory do veľkosti 140 m2. Tiež o jeho veľkolepom výkone vypovedá aj odvlhčovacia kapacita 24 l/deň. S kondenzačnou nádobkou s objemom až 4,5 l si vystačíte aj pri dlhšej prevádzke bez nevyhnutného zásahu. Nespornou výhodou je aj tichá prevádzka s hodnotou 42 dB, čo znamená, že ho kľudne môžete zapnúť, aj keď budete doma.

Najdôležitejšie parametre odvlhčovača vzduchu Rohnson R-9424 Ionic + Air Purifier

  • Odvlhčovač a čistička vzduchu v jednom
  • Kapacita odvlhčovania 24 l/deň
  • Do veľkosti miestnosti 140 m2
  • Objem nádoby na kondenzát 4,5 l
  • Prídavné funkcie: Čistenie vzduchu, Časovač, Anti-Freeze, Displej, Automatické vypnutie, Ionizačný filter a Uhlíkový filter

Ďalšie vlastnosti odvlhčovača Rohnson R-9424 Ionic + Air Purifier

Rohnson R-9424 Ionic + Air Purifier je navrhnutý tiež s časovačom, vďaka ktorému si podľa toho, ako vám dovoľujú časové možnosti navolíte čas prevádzky. Pokiaľ chcete odvlhčovač používať aj v zime, hodí sa vám funkcia Anti-Freeze, ktorá ochráni odvlhčovač pred zamrznutím. Pri maximálnom naplnení nádoby sa odvlhčovač vzduchu automaticky zastaví. Ďalšou vychytávkou je prehľadný integrovaný displej na výber všetkých dostupných programov.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita 24 l/deň
Odporúčaná veľkosť miestnosti 140 m2
Objem nádoby 4,5 l
Maximálna hlučnosť 42 dB
Hmotnosť 13,2 kg

Funkcie

Funkcie Čistenie vzduchu, Časovač, Anti-Freeze, Displej, Automatické vypnutie, Ionizačný filter, Uhlíkový filter
Kód:  ROHOD420
Produktové číslo:  R-9424
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07