Obnoviť stránku

ROHNSON R-929

4,5 7 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

ROHNSON R-929

Mnoho ľudí si začiatok nového dňa nedokáže predstaviť inak ako s rannou šálkou dobrej kávy. V kávovare Rohnson R-929 si voňavú prekvapkávanú kávu pripravíte nielen pre seba, ale zároveň aj pre celú rodinu. Vďaka kanvici s objemom 1,5 l môžete mať až 12 šálok kávy z jednej dávky. Prístroj disponuje funkciou Keep Warm na udržanie optimálnej teploty kávy a funkciou Anti-drip zamedzujúcou odkvapkávaniu nápoja po odobratí kanvice. Kávovar Rohnson R-929 s vyberateľným a umývateľným filtrom sa ľahko obsluhuje a jednoducho čistí.

Kľúčové vlastnosti kávovaru Rohnson R-929

  • Vhodný na doma alebo do kancelárie
  • Kávovar Rohnson R-929 s kanvicou s objemom 1,5 l
  • S funkciou Keep Warm na udržanie teploty
  • S funkciou Anti-drip zamedzujúcou kvapkaniu kávy po vybratí kanvice
  • Vyberateľný a umývateľný permanentný filter
  • Kávovar Rohnson R-929 sa ľahko udržuje a obsluhuje

Dve funkcie zabezpečia všetko

Kávovar Rohnson R-929 s kanvicou s objemom 1,5 l využijete vďaka funkciám Keep Warm a Anti-drip aj v menších rodinách či malej kancelárii. Pokiaľ po uvarení kávy nastavíte režim Keep Warm, nemusíte riešiť, čo s momentálne nenaservírovaným životabudičom. Kávovar ho bude udržiavať na nahrievacej platničke optimálne teplý po niekoľko hodín. Funkcia Anti-drip zase zabezpečí, že z podstavca nebude po odobratí kanvice žiadna káva odkvapkávať. Nemusia vás tak trápiť nežiadúce kvapky na kávovaru a nečistoty v jeho okolí.

Obsluha a údržba nemôže byť jednoduchšia

Obsluha prístroja je veľmi jednoduchá. Kávovar Rohnson R-929 je energeticky úsporný vďaka systému EPR. Svetelná indikácia dáva vedieť, že je v prevádzke a pripravuje prekvapkávanú kávu. Na bočnej stene kávovaru nájdete transparentný ukazovateľ hladiny vody v nádržke. Káva je pripravovaná cez vyberateľný a umývateľný permanentný filter. Celková údržba kávovaru je veľmi jednoduchá, všetko je vyrobené z ľahko umývateľných povrchov.

Objem:
1,5 l (až na 14 šálok)

Príkon:
1 000 W

Filter:
1 vyberateľný

Rozmery (š × v × h):
14 × 31 × 27,5 cm

Hmotnosť:
1,46 kg

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Všeobecné funkcie Anti-Drip systém, Udržiavanie teploty
Funkcia údržby a čistenia Režim úspory energie

Farba

Farba Čierna

Špecifiká prekvapkávačov

Typ prekvapkávača Elektrický
Objem 1,5 l
Filter Umývateľný
Kód:  ELTKA691
Produktové číslo:  R-929
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11