Obnoviť stránku

ROHNSON R-9250 PROFI

4,8 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-9250 PROFI

Extrémne účinný pomocník ROHNSON R-9250 PROFI v boji proti vlhkosti

Profesionálny odvlhčovač Rohnson R-9250 PROFI rýchlo a efektívne odstráni vlhkosť a plesne z miestnosti, čo uvítate predovšetkým pri vysúšaní stien po maľovaní, v novostavbách, pri odstránení vlhkosti z garáží, pivníc či objektov po havárii. Sušič sa taktiež uplatní v skladovacích priestoroch, archívoch, kanceláriách, školách či práčovniach a takisto ho ocenia ľudia trpiaci alergiami alebo astmou. Prístroj zaistí vysoko účinné odvlhčovanie v priestoroch až do 200 m2.


Vysoký výkon odvlhčovania

Rohnson R-9250 PROFI disponuje vysokým výkonom až 50 l/deň a prietokom vzduchu až 450 m3/h. Kondenzát je odvádzaný do zásobníka s objemom 5,5 litrov, ktorý ľahko z prístroja vyberiete a vyprázdnite. Prípadne je možné zaistiť kontinuálne odvodňovanie priamo do odpadu alebo výlevky pomocou odtokovej hadice. Vstavaný časovač umožní pohodlne nastaviť čas zapnutia a vypnutia odvlhčovania.


Kľúčové vlastnosti odvlhčovača ROHNSON R-9250 PROFI

  • Výkon odvlhčovania: 50 litrov/deň
  • Vhodný pre priestory do 200 m2
  • Objem prietoku vzduchu: 450 m3/h
  • Úroveň hlučnosti: 37-50 dB
  • Kapacita zásobníka na kondenzát: 5,5 l
  • Časovač 1 – 24 hodín
  • Funkcia nepretržitého chodu
  • Prachový filter
  • Indikácia plného zásobníka
  • Automatický systém proti zamrznutiu (Anti-frost)
  • Záruka 5 rokov


Kvalitná konštrukcia a jednoduchá manipulácia s odvlhčovačom ROHNSON R-9250 PROFI

Robustná kovová konštrukcia zaistí vynikajúcu stabilitu a odolnosť proti mechanickému poškodeniu. Pre jednoduchú manipuláciu je odvlhčovač Rohnson vybavený veľkými kolieskami a praktickou rukoväťou. Všetky funkcie pohodlne nastavíte pomocou ovládacieho panelu s digitálnym displejom, ktorý zobrazí aktuálny stav vlhkosti v miestnosti. Všetky nastavenia sa ukladajú do pamäte a po výpadku prúdu sa znovu načítajú.


Maximálne bezpečná prevádzka odvlhčovača ROHNSON R-9250 PROFI

V prípade naplnenia zásobníka kondenzátom dôjde k automatickému vypnutiu odvlhčovania a rozsvieteniu indikačnej kontrolky, ktorá vás upozorní na potrebu vyprázdnenia nádobky. Bezpečnostný systém Anti Frost v prípade nízkej teploty zamedzí zamrznutiu prístroja. K dispozícii je tiež funkcia dvojminútového odloženého štartu, ktorá ochráni kompresor pred poškodením.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita 50 l/deň
Odporúčaná veľkosť miestnosti 200 m2
Objem nádoby 5,5 l
Maximálna hlučnosť 50 dB

Funkcie

Funkcie Regulácia výkonu, Časovač, Anti-Freeze, Displej, Automatické vypnutie
Kód:  ROHOD293
Rozšírená záruka: +36 mesiacov
Produktové číslo:  R-9250 PROFI

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04