Obnoviť stránku

ROHNSON R-9190 UV + IONIC

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-9190 UV + IONIC


Jedinečný odvlhčovač s bohatými funkciami a 5-ročnou zárukou

Odvlhčovač ROHNSON R-9190 UV + IONIC s odvlhčovacou kapacitou až 20 l/deň je vhodný pre miestnosti až do 120 m2. Odvlhčovač má prevádzkovú teplotu 5 – 35 °C, aktívny uhlíkový filter a objem zbernej nádoby je 4 litre. Pýši sa naozaj tichým chodom a digitálnym ovládacím panelom na vrchnej strane. Vlhkosť 40 – 80 % možno nastaviť a následne skontrolovať pomocou ukazovateľa relatívnej vlhkosti. Iste tiež oceníte funkciu časovača, ktorý možno nastaviť na 1 – 24 hodín. Výhodou je tiež svetelný indikátor plného zásobníka, automatické vypnutie pri naplnení nádoby a pamäť nastavených funkcií v prípade, že dôjde k výpadku prúdu.


 ROHNSON R-9190 UV + IONIC

4-stupňové čistenie vzduchu s funkciou ionizácie a UV-C lampy

Uhlíkový filter, ktorý pracuje na báze aktívneho uhlíka, účinne pohlcuje nepríjemné pachy a zachytáva mikročastice. Odvlhčovač vzduchu ROHNSON R-9190 UV + IONIC je naviac vybavený ionizátorom, ktorý obohacuje vzduch o záporné ióny, ktoré ho prečisťujú a vytvára tak zdravé a čisté prostredie bez škodlivých baktérií. Užitočná funkcia uchovania nastavenia (Memory Function) sa postará o uloženie všetkých nastavení v prípade výpadku napájania. Výhodu predstavujú pohyblivé lamely, ktoré umožnia osciláciu a nastavenie uhla výstupu vzduchu.


Zmeny farebného podsvietenia v závislosti od okolitej vlhkosti

Odvlhčovač ROHNSON R-9190 je vybavený podsvietením, ktoré sa mení v závislosti na vlhkosti v priestore: červená farba – relatívna vlhkosť nad 80 %/zelená farba – relatívna vlhkosť 60 – 80 %/oranžová farba – relatívna vlhkosť pod 60 %. Odvlhčovač ROHNSON R-9190 môžete tiež využiť na urýchlenie vysúšania stien pri maľovaní, na vysúšanie pivníc alebo novostavieb. Medzi prvky zaisťujúce hladký a bezproblémový chod patrí funkcia uchovania nastavenia pri výpadku napájania, funkcia nepretržitého chodu a automatický systém proti zamrznutiu (Anti-frost). Pre jednoduchú manipuláciu je odvlhčovač vybavený praktickou rukoväťou a kolieskami.

 ROHNSON R-9190 UV + IONIC

Kľúčové vlastnosti odvlhčovača vzduchu ROHNSON R-9190

  • Vhodný pre priestory do 120 m2
  • Elektronické ovládanie s čelným displejom
  • 4-stupňové čistenie vzduchu
  • UV-C sterilizačná lampa
  • Funkcia ionizácie
  • Aktívny uhlíkový filter
  • Prachový filter
  • Časovač 1 – 24 hodín
  • Nastavenie vlhkosti (40 – 80 %) a ukazovateľ relatívnej vlhkosti (%)
  • 5-ročná záruka
  • Hučnosť 37-50 dB

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita 20 l/deň
Odporúčaná veľkosť miestnosti 120 m2
Objem nádoby 4 l
Maximálna hlučnosť 50 dB
Hmotnosť 14,2 kg

Funkcie

Funkcie Čistenie vzduchu, Časovač, Displej, Automatické vypnutie
Kód:  ROHZV262
Produktové číslo:  R-9190 UV + IONIC

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06