Obnoviť stránku

Rohnson R-91416 + predĺžená záruka na 5 rokov

4,0 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rohnson R-91416 + predĺžená záruka na 5 rokov

Odvlhčovač vzduchu Rohnson si dokáže jednoducho poradiť s príliš veľkou vlhkosťou v dome často spôsobujúcu nielen vlhnutie múrov a nábytku, ale najmä tvorbu plesní. Tento mobilný odvlhčovač Rohnson sa dá perfektne využiť pre dielne, byty, garáže a iné miestnosť s veľkosťou do 100 m². O veľmi vysokom výkone svedčí odvlhčovacia kapacita 16 l/deň. So zbernou nádobkou na kvapalinu s kapacitou až 2 l si vystačíte pri kratšom využívaní bez potreby vylievania. Výhodou odvlhčovača vzduchu je aj takmer nehlučný chod na stupni 36 dB, a vďaka tomu ho môžete bez obáv mať aj v spálni, keď spíte.

Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-91416 + predĺžená záruka na 5 rokov ...
Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-91416 + predĺžená záruka na 5 rokov ...

Kľúčové vlastnosti odvlhčovača vzduchu Rohnson R-91416 + predĺžená záruka na 5 rokov

  • Odvlhčovač vzduchu Rohnson zníži vzdušnú vlhkosť v miestnostiach
  • Kapacita odvlhčovania 16 l/deň
  • Zaručený účinok do veľkosti miestnosti 100
  • Objem nádoby 2 l
  • Hlučnosť je 36 dB
  • Funkcie odvlhčovača vzduchu Rohnson: regulácia výkonu, časovač, anti-freeze, displej, automatické vypnutie, automatické odvlhčovanie, systém „turbo“ na sušenie bielizne, indikácia plného zásobníka a dotykový panel
  • Hmotnosť sušička vzduchu 9 kg

Ďalšie dôležité funkcie odvlhčovača vzduchu Rohnson R-91416 + predĺžená záruka na 5 rokov

Odvlhčovač vzduchu Rohnson je navrhnutý s automatickým časovačom, na ktorom si podľa toho, ako vám dovoľujú časové možnosti, zvolíte, kedy začne prístroj pracovať. Výkon máte možnosť tiež zmenšiť, alebo naopak, zdvihnúť na maximum, a vďaka tomu usmerňovať spotrebu elektrickej energie a hlučnosť. Ak máte v pláne odvlhčovač vzduchu zapínať v nevykurovaných priestoroch, hodí sa vám nadštandardná funkcia Anti-Freeze, ktorá ochráni prístroj proti zamrznutiu. Samozrejmosťou sa stal dobre čitateľný integrovaný displej a dotykový panel na zvolenie všetkých dostupných programov. Pri maximálnom zaplnení nádoby sa tento model sušiča vlhkosti bez vášho pričinenia automaticky vypne. Na sušenie bielizne môžete zvoliť režim turbo.

Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-91416 + predĺžená záruka na 5 rokov ...

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita 16 l/deň
Odporúčaná veľkosť miestnosti 100 m2
Objem nádoby 2 l
Maximálna hlučnosť 36 dB
Mobilná aplikácia Bez aplikácie
Hmotnosť 9 kg

Funkcie

Funkcie Regulácia výkonu, Časovač, Anti-Freeze, Displej, Automatické vypnutie, Automatické odvlhčovanie, Systém „Turbo“ na sušenie bielizne, Indikácia plného zásobníka, Dotykový panel
Kód:  ROHOV871
Produktové číslo:  R-91416

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18