Obnoviť stránku

Rohnson R-91412 + predĺžená záruka na 5 rokov

4,4 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rohnson R-91412 + predĺžená záruka na 5 rokov

Odvlhčovač vzduchu Rohnson si dokáže poradiť s nechcenou vlhkosťou v byte aj dome často vyvolávajúcu tvorbu plesní a množenie baktérií. Tento mobilný model odvlhčovača Rohnson sa dá využiť pre dielne, byty, garáže a iné miestnosť s veľkosťou plochy do 60 m². Súčasne o jeho obstojnom výkone svedčí aj odvlhčovacia kapacita 12 l/deň. S nádobou na zbieranie vlhkosti s objemom 2,3 l si vystačíte pri kratšom využití bez nutnosti výmeny. Ďalšou dôležitou prednosťou odvlhčovača vzduchu je skoro nehlučný chod s intenzitou 36 dB, a tak ho môžete používať, aj keď spíte.

Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-91412 + predĺžená záruka na 5 rokov ...
Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-91412 + predĺžená záruka na 5 rokov ...

Kľúčové prednosti odvlhčovača vzduchu Rohnson R-91412 + predĺžená záruka na 5 rokov

  • Odvlhčovač vzduchu Rohnson zníži vzdušnú vlhkosť vo vašom dome či byte
  • Odvlhčovacia kapacita 12 l/deň
  • Pre veľkosť miestnosti do 60
  • Objem nádoby na kondenzát 2,3 l
  • Hlučnosť je 36 dB
  • Funkcie odvlhčovača vzduchu Rohnson: regulácia výkonu, anti-freeze, displej, automatické vypnutie, automatické odvlhčovanie, systém „turbo“ na sušenie bielizne, indikácia plného zásobníka a dotykový panel
  • Hmotnosť odvlhčovača vzduchu je 8 kg

Hodnotné vlastnosti odvlhčovača vzduchu Rohnson R-91412 + predĺžená záruka na 5 rokov

Výkon sa tiež dá znížiť, alebo naopak, zdvihnúť na maximum, a vďaka tomu regulovať spotrebu elektrickej energie a súčasne hlučnosť. Ak plánujete odvlhčovač vzduchu púšťať v nevykurovaných priestoroch, hodí sa vám funkcia Anti-Freeze, ktorá ochráni zariadenie proti zamrznutiu. Ďalšou funkciou sa stal prehľadný a skvele čitateľný displej a dotykový panel pre nastavenie jednotlivých programov. Pri maximálnom zaplnení nádržky sa tento model sušiča vlhkosti automaticky vypne. Ak chcete sušiť bielizeň, zvoľte režim turbo.

Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-91412 + predĺžená záruka na 5 rokov ...

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita 12 l/deň
Odporúčaná veľkosť miestnosti 60 m2
Objem nádoby 2 l
Maximálna hlučnosť 36 dB
Mobilná aplikácia Bez aplikácie
Hmotnosť 8 kg

Funkcie

Funkcie Regulácia výkonu, Časovač, Anti-Freeze, Displej, Automatické vypnutie, Automatické odvlhčovanie, Systém „Turbo“ na sušenie bielizne, Indikácia plného zásobníka, Dotykový panel
Kód:  ROHOV864
Produktové číslo:  R-91412

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03