Obnoviť stránku

Rohnson R-91325 True Ion & Health Clean + predĺžená záruka na 5 rokov

4,0 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
303,90 €

Rohnson R-91325 True Ion & Health Clean + predĺžená záruka na 5 rokov

Odvlhčovač vzduchu Rohnson si hravo poradí s vysokou vlhkosťou, ktorá vyvoláva nielen množenie baktérií, ale aj tvorbu plesní. Popri znížení príliš veľkej vlhkosti taktiež ovzdušie prečistí. Tento mobilný odvlhčovač Rohnson sa dá perfektne využiť pre každú miestnosť do veľkosti 145 m². O výbornom výkone vypovedá kapacita odvlhčovania 25 l/deň. S nádržkou na zbieranie vlhkosti s kapacitou maximálne 5,5 l si vystačíte aj pri pravidelnom využívaní bez potreby vylievania. Ďalšou výhodou odvlhčovača vzduchu je aj veľmi tichá prevádzka s intenzitou 40 dB, takže ho môžete bez obáv mať aj v spálni, keď spíte.

Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-91325 True Ion & Health Clean + predĺžená záruka na 5 rokov ...
Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-91325 True Ion & Health Clean + predĺžená záruka na 5 rokov ...

Zásadné prednosti odvlhčovača vzduchu Rohnson R-91325 True Ion & Health Clean + predĺžená záruka na 5 rokov

  • Odvlhčovač vzduchu Rohnson zabráni tvorbe plesní a baktérií
  • Odvlhčovacia kapacita 25 l/deň
  • Odvlhčovač a čistička vzduchu v jednom
  • Odporúčaná veľkosť miestnosti 145
  • Objem nádoby na kondenzát 5,5 l
  • Hlučnosť dosahuje 40 dB
  • Prídavné funkcie odvlhčovača vzduchu Rohnson: čistenie vzduchu, regulácia výkonu, časovač, anti-freeze, ionizácia, displej, automatické vypnutie, ionizačný filter, automatické odvlhčovanie, systém „turbo“ na sušenie bielizne, indikácia plného zásobníka, uhlíkový filter, dotykový panel a hepa filter
  • Hmotnosť odvlhčovača vzduchu je 13 kg

Užitočné vlastnosti odvlhčovača vzduchu Rohnson R-91325 True Ion & Health Clean + predĺžená záruka na 5 rokov

Odvlhčovač vzduchu Rohnson disponuje automatickým časovačom, vďaka ktorému si podľa svojich predstáv nastavíte, kedy začne prístroj pracovať. Výkon sa dá tiež znížiť alebo zvýšiť, a vďaka tomu usmerňovať spotrebu elektrickej energie a súčasne aj hlučnosť. Pokiaľ budete odvlhčovač vzduchu zapínať aj v zime, bude vám k dispozícii funkcia Anti-Freeze, ktorá ochráni prístroj proti zamrznutiu. Disponuje ionizátorom vzduchu vytvárajúci záporné ióny, ktoré sú zdraviu prospešné. Ďalšou dôležitou funkciou sa stal prehľadný a perfektne čitateľný vlastný displej a dotykový panel pre navolenie všetkých funkcií. Pri maximálnom naplnení nádobky sa tento typ sám automaticky vypne. Na sušenie bielizne môžete zvoliť režim turbo. Uhlíkový a ionizačný filter odstráni pachy v miestnosti a vzduch zanechá príjemne svieži. Uhlíkový a HEPA filter odstraňuje tie najjemnejšie nečistoty v podobe prachu, peľu, spór plesní či baktérií a vírusov.

Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-91325 True Ion & Health Clean + predĺžená záruka na 5 rokov ...

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita 25 l/deň
Odporúčaná veľkosť miestnosti 145 m2
Objem nádoby 5,5 l
Maximálna hlučnosť 40 dB
Mobilná aplikácia Nie
Hmotnosť 13 kg

Funkcie

Funkcie Čistenie vzduchu, Regulácia výkonu, Časovač, Anti-Freeze, Ionizácia, Displej, Automatické vypnutie, Ionizačný filter, Automatické odvlhčovanie, Systém „Turbo“ na sušenie bielizne, Indikácia plného zásobníka, Uhlíkový filter, Dotykový panel, HEPA filter

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  RHNodv32
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  R-91325

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13