Obnoviť stránku

Rohnson R-91312 True Ion & Air Purifier + predĺžená záruka na 5 rokov

4,7 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -19 %
153,90 € 191,90 €

Rohnson R-91312 True Ion & Air Purifier + predĺžená záruka na 5 rokov

Odvlhčovač vzduchu Rohnson sa vysporiada s nadmernou vlhkosťou často vyvolávajúcu navlhnutie múrov a tvorbu plesní. Tento prenosný odvlhčovač Rohnson je vhodný pre izby s veľkosťou plochy do 60 m². Zároveň o jeho primeranom výkone svedčí aj odvlhčovacia kapacita 12 l/deň. S nádržkou na zbieranie vlhkosti s objemom max. 2 l si vystačíte pri používaní čas od času bez nutnosti vášho zásahu. Prednosťou odvlhčovača vzduchu je nehlučná prevádzka na stupni 37 dB, a to znamená, že ho môžete zapnúť aj v spálni.

Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-91312 True Ion & Air Purifier + predĺžená záruka na 5 rokov ...
Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-91312 True Ion & Air Purifier + predĺžená záruka na 5 rokov ...

Hlavné prednosti odvlhčovača vzduchu Rohnson R-91312 True Ion & Air Purifier + predĺžená záruka na 5 rokov

  • Odvlhčovač vzduchu Rohnson dokonale odvlhčí miestnosti vo vašom dome či byte
  • Kapacita odvlhčovania 12 l/deň
  • Odporúčaná veľkosť miestnosti 60
  • Objem kondenzačnej nádoby 2 l
  • Hlučnosť dosahuje 37 dB
  • Prídavné funkcie odvlhčovača vzduchu Rohnson: regulácia výkonu, časovač, anti-freeze, ionizácia, displej, automatické vypnutie, automatické odvlhčovanie, systém „turbo“ na sušenie bielizne, indikácia plného zásobníka, dotykový panel a hepa filter
  • Hmotnosť sušiča vzduchu 9,8 kg

Užitočné novinky odvlhčovača vzduchu Rohnson R-91312 True Ion & Air Purifier + predĺžená záruka na 5 rokov

Odvlhčovač vzduchu Rohnson je vyrobený tiež s časovačom, na ktorom si na základe svojich možností zvolíte, kedy sa má prístroj zapnúť. Výkon sa tiež dá znížiť aj zvýšiť, a vďaka tomu usmerňovať hlučnosť a spotrebu elektrickej energie. Ak chcete odvlhčovač vzduchu zapínať v nevykurovaných priestoroch, bude vám k dispozícii funkcia Anti-Freeze, ktorá ochráni zariadenie pred zamrznutím. Má k dispozícii ionizátor vzduchu vytvárajúci záporné ióny, ktoré sú zdraviu prospešné. Jednou z ďalších dôležitých predností je prehľadný displej a dotykový panel pre navolenie jednotlivých dostupných funkcií. Pri naplnení nádržky sa tento model automaticky zastaví. Na sušenie bielizne môžete zvoliť režim turbo. HEPA filter odstraňuje tie najjemnejšie nečistoty v podobe prachu, peľu, spór plesní či baktérií a vírusov.

Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-91312 True Ion & Air Purifier + predĺžená záruka na 5 rokov ...

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita 12 l/deň
Odporúčaná veľkosť miestnosti 60 m2
Objem nádoby 2 l
Maximálna hlučnosť 37 dB
Mobilná aplikácia Bez aplikácie
Hmotnosť 9,8 kg

Funkcie

Funkcie Regulácia výkonu, Časovač, Anti-Freeze, Ionizácia, Displej, Automatické vypnutie, Automatické odvlhčovanie, Systém „Turbo“ na sušenie bielizne, Indikácia plného zásobníka, Dotykový panel, HEPA filter
Kód:  ROHOV819
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  R-91312

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17