Obnoviť stránku

Rohnson R-91110 True Ion & Air Purifier

+ predĺžená záruka na 5 rokov
4,7 67 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
145,90 €

Rohnson R-91110 True Ion & Air Purifier

Odvlhčovač vzduchu Rohnson sa jednoducho vysporiada s nadmernou vlhkosťou v byte aj dome, ktorá vyvoláva nielen navlhnutie stien, ale najmä tvorbu plesní. Tento mobilný model odvlhčovača Rohnson je ako stvorený pre každý priestor s plochou do 45 m². Zároveň o jeho dobrom výkone svedčí aj odvlhčovacia schopnosť 10 l/deň. So zachytávacou nádobou na vlhkosť s objemom až 2 l si vystačíte pri kratšom odvlhčovaní bez povinnosti vylievania. Nespornou výhodou odvlhčovača vzduchu je takmer nepočuteľný chod s intenzitou 37 dB, čo znamená, že ho bez problémov môžete používať v spálni pri spánku.

Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-91110 True Ion & Air Purifier Screen
Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-91110 True Ion & Air Purifier Vlastnosti/technológia

Zásadné vlastnosti odvlhčovača vzduchu Rohnson R-91110 True Ion & Air Purifier

  • Odvlhčovač vzduchu Rohnson pomôže s nadmernou vlhkosťou vo vašom dome či byte
  • Odvlhčovacia kapacita 10 l/deň
  • Zaručený účinok do veľkosti miestnosti 45
  • Objem kondenzačnej nádoby 2 l
  • Hlučnosť má 37 dB
  • Prídavné funkcie odvlhčovača vzduchu Rohnson: regulácia výkonu, časovač, anti-freeze, ionizácia, displej, automatické vypnutie, automatické odvlhčovanie, systém „turbo“ na sušenie bielizne a indikácia plného zásobníka
  • Hmotnosť odvlhčovača vzduchu je 10 kg

Užitočné prednosti odvlhčovača vzduchu Rohnson R-91110 True Ion & Air Purifier

Odvlhčovač vzduchu Rohnson je navrhnutý aj s automatickým časovačom, kde si podľa toho, ako vám dovoľujú časové možnosti, navolíte, kedy začne prístroj odvlhčovať. Výkon sa dá tiež zmenšiť alebo zväčšiť, a tým usmerňovať hlučnosť a zároveň spotrebu elektrickej energie. Pokiaľ budete odvlhčovač vzduchu púšťať aj v netemperovaných priestoroch, hodí sa vám funkcia Anti-Freeze, ktorá ochráni prístroj proti zamrznutiu. Má k dispozícii ionizátor, ktorý vytvára zdraviu prospešné záporné ióny. Jednou z ďalších funkcií je prehľadný integrovaný displej pre nastavenie jednotlivých dostupných funkcií. Pri maximálnom zaplnení zásobníka sa tento model sám automaticky vypne. Možnosť zvolenia režimu turbo, ktorý je určený na sušenie bielizne.

Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-91110 True Ion & Air Purifier Bočný pohľad

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita 10 l/deň
Odporúčaná veľkosť miestnosti 45 m2
Objem nádoby 2 l
Maximálna hlučnosť 37 dB
Mobilná aplikácia Bez aplikácie
Hmotnosť 10 kg

Funkcie

Funkcie Regulácia výkonu, Časovač, Anti-Freeze, Ionizácia, Displej, Automatické vypnutie, Automatické odvlhčovanie, Systém „Turbo“ na sušenie bielizne, Indikácia plného zásobníka
Kód:  ROHOD642
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  R-91110

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11