Obnoviť stránku

Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry

+ predĺžená záruka na 5 rokov
4,3 33 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
255,90 €

Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry



Odvlhčovač a čistička vzduchu v jednom

Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry si poradí s vlhkosťou v miestnostiach, ktorá veľmi často súvisia s tvorbou plesní či vlhnutím múrov. Okrem zbavenia vlhkosti dokáže odvlhčovač vzduchu Rohnson ovzdušie tiež vyčistiť. Prístroj je ideálny do garáže, dielne, bytu a iných miestností do veľkosti plochy 120 m2. Zároveň dokáže vydať výkon odvlhčovania 20 l/deň. S nádobou na zber kvapaliny s kapacitou max. 2,8 l si vystačíte pri kratšom využívaní bez potreby vylievania. Ďalšou výhodou je veľmi tichá prevádzka, ktorý nepresiahne 37 dB, využiť ho tak môžete aj v nočných hodinách.

Kľúčové vlastnosti odvlhčovača vzduchu Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry

  • Odvlhčovač a čistička vzduchu 2 v 1
  • Funkcia ionizácie a UV-C sterilizácia
  • Rohnson R-91020 disponuje predfiltrom a uhlíkovým filtrom
  • Funkcia DRY na sušenie bielizne
  • Kapacita odvlhčovania až 20 l/deň
  • Ideálny pre miestnosti s veľkosťou do 120 m²
  • Prehľadný displej na tele prístroja a ovládacom paneli
  • Kontinuálny odvod kondenzátu (1 m hadica je súčasťou balenia)
  • Príkon 293 W (pri teplote 27 °C a vlhkosti 60 %)
  • Nastavenie vlhkosti (30 – 80 %) a ukazovateľ relatívnej vlhkosti (%)
  • Automatické spustenie po výpadku prúdu
  • Rýchlosť prúdenia vzduchu max. 160 m³/h
  • Automatický systém proti zamrznutiu (Anti-frost)
  • Jednoduchá manipulácia vďaka pojazdovým kolieskam a rukovätiam
  • Ergonomický systém prúdenia vzduchu pre zníženie hluku až na 36 dB
  • Kapacita zásobníka na vodu: 2,8 l
  • Prevádzková teplota odvlhčovača Rohnson R-91020 je v rozmedzí 5 – 32 °C
  • Typ ekologického chladiva R290

Možnosť nastavenia odvlhčovača vzduchu Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry

Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry disponuje praktickým časovačom, vďaka ktorému si nastavíte, kedy sa má prístroj vypnúť. Výkon možno znížiť aj zvýšiť podľa vašich potrieb. Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry môžete používať tiež v nevykurovaných miestnostiach, prístroj je vybavený funkciou Anti-Frost, ktorá chráni odvlhčovač Rohnson R-91020 proti zamrznutiu. Myslí na životné prostredie - chod odvlhčovača zaisťuje typ ekologického chladiva R290.

Prehľadný integrovaný displej a ovládací panel

Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry má prehľadný displej ako na tele prístroja, tak v oblasti ovládacieho panela. Na tom si ľahko nastavíte všetky potrebné funkcie a programy. Pri maximálnom naplnení zbernej nádoby (kapacita 2,8 l) sa odvlhčovač automaticky vypne a rozsvieti svetelná indikácia. Po vyprázdnení nádobky sa odvlhčovač automaticky zapne. Veľkou výhodou je aj možnosť nepretržitého odvlhčovania. Stačí zapojiť hadičku, ktorá je súčasťou balenia, odtok nasmerovať do odpadu a zvoliť funkciu CONT ako kontinuálne odvlhčovanie.

Výkonný odvlhčovač vzduchu Rohnson R-91020 Pure & Dry

Prevádzková teplota odvlhčovača vzduchu Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry činí 5 – 35 °C a rýchlosť prúdenia vzduchu max. 160 m³/h. O veľmi čistý vzduch sa postará sústava 4-násobnej filtrácie, ktorou je predfilter, uhlíkový filter, funkcia ionizácie a UV-C sterilizačná lampa. Vertikálny odvod vzduchu je ideálny pri sušení bielizne. Výhodou sušenia bielizne pomocou odvlhčovača ROHNSON R-91020 je, že schne prirodzenou cestou. Bielizeň sa tak neničí a neubúda. Oproti bežnému sušeniu (napríklad na sušiaku v kúpeľni), tak bielizeň uschne až o polovicu rýchlejšie.

Jednoduchá manipulácia s odvlhčovačom vzduchu Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry

Vhod vám prídu tiež praktické kolieska a rukoväti, pomocou ktorých si budete môcť prístroj Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry presunúť kdekoľvek budete potrebovať. Svojim pekným a nerušivým dizajnom sa odvlhčovač Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry hodí nielen do kúpeľne, chodby, skladu, garáže, pivnice, ale aj bežných obytných priestorov a kancelárie. Tohto výkonného pomocníka si iste budú pochvaľovať aj majstrovia a remeselníci napríklad pri pokladaní podláh či maľovaní. Využitie nájde všade tam, kde sa účinne potrebujete zbaviť vlhkosti a plesne.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita 20 l/deň
Odporúčaná veľkosť miestnosti 120 m2
Objem nádoby 2,8 l
Maximálna hlučnosť 37 dB
Mobilná aplikácia Bez aplikácie
Hmotnosť 14 kg

Funkcie

Funkcie Čistenie vzduchu, Regulácia výkonu, Časovač, Anti-Freeze, Ionizácia, Displej, Automatické vypnutie, Automatické odvlhčovanie, Systém „Turbo“ na sušenie bielizne, Indikácia plného zásobníka, Uhlíkový filter, Dotykový panel
Kód:  ROHOD710
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  R-91020

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19