Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Rohnson R-9012 Ionic + Air Purifier + predĺžená záruka na 5 rokov

4,5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rohnson R-9012 Ionic + Air Purifier + predĺžená záruka na 5 rokov

Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-9012 Ionic + Air Purifier + predĺžená záruka na 5 rokov sa jednoducho vysporiada s nadmernou vlhkosťou v dome aj byte, ktorá veľmi často spôsobuje nielen množenie baktérií, ale najmä tvorbu plesní, čo spravidla nepríjemne ovplyvňuje vaše zdravie aj podmienky k zdravému vývinu vašich detí. Okrem zníženia nadmernej vlhkosti tiež aj ovzdušie vie dokonca aj vyčistiť. Tento mobilný pomocník je dokonalý pre miestnosti do veľkosti plochy 45 m2. Súčasne o jeho dostačujúcom výkone vypovedá aj odvlhčovacia kapacita 12 l/deň. So zachytávacou nádobou vlhkosti s kapacitou až 2,5 l si vystačíte pri kratšom využívaní bez potreby výmeny. Ďalšou z dôležitých predností je aj tichý chod na úrovni 42 dB, a tak ho môžete bez obáv zapínať, aj keď budete doma.

Podstatné parametre odvlhčovača vzduchu Rohnson R-9012 Ionic + Air Purifier + predĺžená záruka na 5 rokov

  • Odvlhčovač a čistička vzduchu v jednom
  • Odvlhčovacia kapacita 12 l/deň
  • Pre veľkosť miestnosti do 45 m2
  • Objem kondenzačnej nádoby 2,5 l
  • Prídavné funkcie: Čistenie vzduchu, Regulácia výkonu, Časovač, Anti-Freeze, Displej, Automatické vypnutie, Ionizačný filter a Uhlíkový filter

Ďalšie dôležité prednosti odvlhčovača vzduchu Rohnson R-9012 Ionic + Air Purifier + predĺžená záruka na 5 rokov

Rohnson R-9012 Ionic + Air Purifier + predĺžená záruka na 5 rokov disponuje aj automatickým časovačom, na ktorom si podľa toho, ako sa vám to hodí nastavíte časový interval odvlhčovania. Výkon môžete aj zmenšiť alebo zdvihnúť na maximum, a vďaka tomu usmerňovať hlučnosť a súčasne spotrebu elektrickej energie. Pokiaľ chcete odvlhčovač využívať v nevykurovaných priestoroch, bude vám k dispozícii funkcia Anti-Freeze, ktorá chráni zariadenie pred zamrznutím. Pri naplnení nádržky sa tento typ odvlhčovača vzduchu bez vášho pričinenia automaticky zastaví. Ďalšou výhodou je perfektne čitateľný displej na navolenie jednotlivých dostupných funkcií.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita 12 l/deň
Odporúčaná veľkosť miestnosti 45 m2
Objem nádoby 2,5 l
Maximálna hlučnosť 42 dB
Mobilná aplikácia Bez aplikácie
Hmotnosť 9,75 kg

Funkcie

Funkcie Čistenie vzduchu, Regulácia výkonu, Časovač, Anti-Freeze, Displej, Automatické vypnutie, Ionizačný filter, Uhlíkový filter
Kód:  ROHOD604
Produktové číslo:  R-9012

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09