Obnoviť stránku

ROHNSON R-9010

4,3 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-9010

Odvlhčovač vzduchu ROHNSON R-9010 si vie skvele poradiť s vysokou vlhkosťou v byte aj dome často vyvolávajúcou tvorbu plesní a množenie baktérií, čo razantne ovplyvní váš zdravotný stav aj kvalitu života v domácnosti. Mimo zbavenia príliš veľkej vlhkosti zároveň aj vzduch vie dokonca aj prečistiť. Tento mobilný odvlhčovač vzduchu je dokonalý pre garáže, dielne, byty a iné miestnosti s veľkosťou plochy do 45 m2. Zároveň o jeho slušnom výkone svedčí aj odvlhčovacia schopnosť 10 l/deň. S nádobkou na zber vlhkosti s kapacitou maximálne 2 l si vystačíte pri občasnom použití bez potreby výmeny. Ďalšou z kľúčových predností je nehlučná prevádzka na úrovni 50 dB, a to znamená, že ho môžete používať, aj keď budete doma.

Kľúčové prednosti odvlhčovača vzduchu ROHNSON R-9010

  • Odvlhčovač a čistička vzduchu v jednom
  • Kapacita odvlhčovania 10 l/deň
  • Odporúčaná veľkosť miestnosti 45 m2
  • Objem nádoby na kondenzát 2 l
  • Prídavné funkcie: Čistenie vzduchu, časovač, Ionizácia, displej a automatické vypnutie

Funkcie odvlhčovača vzduchu ROHNSON R-9010

ROHNSON R-9010 je vyrobený aj s automatickým časovačom, kde si na základe svojich časových možností zvolíte dobu prevádzky. Pri maximálnom zaplnení nádobky sa tento model odvlhčovača bez vášho pričinenia sám vypne. Jednou z ďalších dôležitých vychytávok sa stal prehľadný a dobre čitateľný integrovaný displej na výber všetkých programov.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita 10 l/deň
Odporúčaná veľkosť miestnosti 45 m2
Objem nádoby 2 l
Maximálna hlučnosť 50 dB
Mobilná aplikácia Nie

Funkcie

Funkcie Čistenie vzduchu, Časovač, Ionizácia, Displej, Automatické vypnutie
Kód:  ROHOV437
Rozšírená záruka: +36 mesiacov
Produktové číslo:  R-9010

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08