Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ROHNSON R-865

4,2 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-865

Nielen počas tropických letných dní, keď nemôžete dobre vyvetrať dom aj kanceláriu, bude skvelým pomocníkom stolný ventilátor izbový ROHNSON R-865. Kvalitný výkon 37 W prinesie tak očakávané osvieženie. Aby sa vzduch rozprúdil po celej miestnosti, je možné si na ventilátore aktivovať funkciu oscilácie. Silu výkonu ventilátora si prispôsobíte podľa potreby preferenciou z 3 rýchlostných tlačidiel. Lopatky majú priemer 30 cm.

Hlavné vlastnosti ventilátora ROHNSON R-865

  • Typ ventilátora ROHNSON: stolný
  • 3 nastavenia rýchlosti
  • Príkon 37 W
  • Výkon dosahuje na 37 W
  • Vo výbave má lopatky s priemerom 30 cm
  • Farba ventilátora: čierna

Funkcie ventilátora ROHNSON R-865

S výnimkou možnosti oscilácie je kedykoľvek umožnené na ROHNSON R-865 upraviť aj sklon, kadiaľ má vzduch prúdiť. Neoddeliteľnou súčasťou ventilátora je aj ochranná poistka motora proti nechcenému prehriatiu.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Vlastnosti

Príkon 37 W
Počet rýchlostí 3
Priemer lopatiek 30 cm
Funkcie Oscilácia
Vlastnosti Nastaviteľný uhol sklonu, Ochrana pred prehriatím

Typ

Typ Stolný
Kód:  ROHVE631
Produktové číslo:  R-865

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16