Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Rohnson R-7660

4,1 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rohnson R-7660

Rýchlovarná kanvica Rohnson R-7660 Screen

Rýchlovarná kanvica už nie je len otázkou praktickosti, ale časom sa stala aj dizajnovou vložkou. Často môže práve kanvica zastať v miestnosti funkciu pomyselnej čerešničky na torte. Strieborná nerezová rýchlovarná kanvica na vodu Rohnson je nielen skvelý dizajnový doplnok, ale tiež rýchlo a úsporne plní svoju hlavnú funkciu. Veľmi rýchle ohriatie vody v kanvici zaistí príkon 2200 W, takže čakanie na vodu bude minulosťou. Jednou z najväčších predností je jej veľký objem 1,7 l a vyberateľný filter. Tento model má vlastnú poistku proti prehriatiu pri prevádzke naprázdno. Ohrievacia špirála rýchlovarnej kanvice Rohnson R-7660 je schovaná pod výhrevným dnom. Vodný kameň sa tak stane už minulosťou. Automatické vypnutie sa radí medzi funkcie, na ktoré si zvyknete v priebehu chvíľky. Kanvica sa sama vypne hneď po tom, ako uvarí vodu. Aby ste mohli mať prehľad o množstve vody vnútri, je tu inštalovaný ukazovateľ vodnej hladiny. Dobrú správu má výrobca aj pre tých, ktorí občas nemajú jasno v tom, či je prístroj v prevádzke alebo nie. Jednoduchým riešením je implementovaná kontrolka chodu. Teplotu vody v rýchlovarnej kanvici si ľahko nastavíte pomocou regulátora teploty. Horúce nápoje si môžete pripraviť aj dlho po uvarení vody. Je totiž vybavená funkciou na udržanie teploty. Otočná základňa uľahčuje používanie, keď rýchlovarnú kanvicu možno vziať a zase vrátiť aj z iného uhla.

Najdôležitejšie parametre rýchlovarnej kanvice Rohnson R-7660

  • Rýchlovarná kanvica Rohnson pracuje s príkonom 2200 W
  • Na výrobu bol použitý materiál, ktorým je nerez
  • Kanvica má objem 1,7 l
  • Otočná základňa uľahčuje odkladanie rýchlovarnej kanvice ľavákom aj pravákom
  • Poistka proti prehriatiu (bez vody)
  • Vodoznak na presné a rýchle určenie hladiny vody
  • Výhrevná špirála je skrytá pod teplovodivým dnom
  • Rýchlovarná kanvica Rohnson disponuje vyberateľným filtrom
  • Len čo sa voda dovarí, prístroj sa vypne
Rýchlovarná kanvica Rohnson R-7660 Vlastnosti/technológia

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1,7 l
Vlastnosti Filter, LCD displej, Otočná základňa, Skrytá špirála, Úložný priestor na kábel
Funkcie Automatické vypnutie, Udržanie teploty, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny, Zvuková signalizácia, Kontrolka chodu
Príkon 2 200 W
Typ filtra Vyberateľný

Farba

Farba Strieborná
Kód:  ROHRK586
Produktové číslo:  R-7660

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09