Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Rohnson R-7622

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rohnson R-7622

Rýchlovarná kanvica Rohnson R-7622 Bočný pohľad

Rýchlovarná kanvica už nie je len otázkou praktickosti, ale časom sa stala aj dizajnovou vložkou. Často sa stáva, že práve kanvica prispeje k dokonalému a celistvému vzhľadu miestnosti. Strieborná nerezová rýchlovarná kanvica na vodu Rohnson nielen rýchlo a úsporne ohrieva vodu, ale je tiež jedinečným dizajnovým doplnkom do každej kuchyne. Voda sa rýchlo ohreje vďaka príkonu 2000 W, takže čakanie na vriacu vodu bude minulosťou. Hlavnou výhodou je jej objem 1 l a tiež vyberateľný filter. Tento model sa pýši ochranou proti prehriatiu pri zapnutí bez vody. Ohrevná špirála rýchlovarnej kanvice Rohnson R-7622 nie je viditeľná, keďže je schovaná pod teplovodivým dnom. Vďaka tomu sa pre vás vodný kameň stane už históriou. Automatické vypnutie sa radí medzi funkcie, na ktoré si bez problémov hneď zvyknete. V takom prípade nebude prekážať, keď necháte kanvicu bez dozoru. Na lepší prehľad výrobca pridal ukazovateľ vodnej hladiny. Dobrú správu má výrobca aj pre tých, ktorí občas nemajú jasno v tom, či je prístroj v prevádzke alebo nie. Ako veľmi elegantné riešenie sa javí implementácia kontrolky chodu. Otočná základňa umožňuje rýchlovarnú kanvicu kedykoľvek vziať a vrátiť ho naspäť aj z iného uhla.

Dôležité funkcie rýchlovarnej kanvice Rohnson R-7622

  • Rýchlovarná kanvica Rohnson pracuje s príkonom 2000 W
  • Použitý materiál: nerez
  • Kanvica disponuje objemom 1 l
  • Otočná základňa uľahčuje odkladanie rýchlovarnej kanvice
  • Ochrana proti chodu bez vody
  • Vodoznak na presné určenie hladiny vody
  • Výhrevná špirála je skrytá pod dnom kanvice
  • Rýchlovarná kanvica Rohnson disponuje vyberateľným filtrom
  • Sama sa vypne hneď ako sa dovarí voda
Rýchlovarná kanvica Rohnson R-7622 Vlastnosti/technológia

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1 l
Vlastnosti Filter, Otočná základňa, Skrytá špirála, Úložný priestor na kábel
Funkcie Automatické otváranie veka, Automatické vypnutie, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu
Príkon 2 000 W
Typ filtra Vyberateľný

Farba

Farba Strieborná
Kód:  ROHRK647
Produktové číslo:  R-7622

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11