Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rohnson R-7112

4,9 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rohnson R-7112

Rýchlovarná kanvica Rohnson R-7112 Bočný pohľad

Rýchlovarná kanvica je okrem ohrevu vody aj dôležitou dizajnovou vložkou. Často sa stáva, že práve kanvica prispeje k dokonalému a celistvému vzhľadu miestnosti. Plastové rýchlovarné kanvice na vodu sú veľmi dostupné a zároveň cenovo priaznivé. Perfektným príkladom je Výborným príkladom je rukopis výrobcu Rohnson. Voda sa ohreje veľkou rýchlosťou vďaka príkonu 1300 W, takže nebudete musieť čakať na vodu príliš dlho. Kľúčovou výhodou je vysoký objem 0,9 l a zároveň aj vyberateľný filter. Špirála rýchlovarnej kanvice Rohnson R-7112 nie je vidieť, keďže je schovaná pod teplovodivým dnom. Vďaka tomu sa zníži usadzovanie vodného kameňa. Super benefit prináša tým, ktorí sa strácajú v tom, či je prístroj v prevádzke alebo nie. Ako veľmi elegantné riešenie sa javí implementácia kontrolky chodu. Rotačná základňa umožňuje rýchlovarnú kanvicu kedykoľvek vziať a vrátiť ho späť aj z iného uhla.

Hlavné parametre rýchlovarnej kanvice Rohnson R-7112

  • Rýchlovarná kanvica Rohnson rýchlo uvarí vodu vďaka príkonu 1300 W
  • Materiál: plast
  • Objem kanvice 0,9 l
  • Otočná základňa uľahčuje odkladanie rýchlovarnej kanvice
  • Výhrevná špirála je skrytá pod dnom kanvice
  • Rýchlovarná kanvica Rohnson disponuje vyberateľným filtrom
Rýchlovarná kanvica Rohnson R-7112 Vlastnosti/technológia

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Plast

Vlastnosti

Objem 0,9 l
Vlastnosti Filter, Otočná základňa, Skrytá špirála, Úložný priestor na kábel
Funkcie Automatické vypnutie, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu, Tepelná poistka
Príkon 1 300 W
Typ filtra Vyberateľný

Farba

Farba Biela
Kód:  ROHRK463
Produktové číslo:  R-7112

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06