Obnoviť stránku

Rohnson R-7060

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rohnson R-7060

Rýchlovarná kanvica Rohnson R-7060 Screen

Rýchlovarná kanvica je okrem ohrevu vody aj dôležitou dizajnovou vložkou. Často sa stáva, že práve kanvica prispeje k dokonalému a celistvému vzhľadu miestnosti. Sklenená rýchlovarná kanvica Rohnson spája dva významné prvky: praktickosť a eleganciu. Asi žiadna iná rýchlovarná kanvica nevyzerá tak perfektne, a preto sa hodí do modernej kuchyne. Voda sa ohreje veľkou rýchlosťou vďaka príkonu 1800 W, takže nebudete musieť čakať na vodu príliš dlho. Jednou z hlavných predností je veľký objem 1,7 l aj trvalý filter. Tento model sa pýši vstavanou ochranou proti prehriatiu pri prevádzke bez vody. Ohrievacia špirála rýchlovarnej kanvice Rohnson R-7060 nie je viditeľná, keďže je ukrytá pod výhrevným dnom. Vďaka tomu sa zníži usadzovanie vodného kameňa. Automatické vypnutie patrí medzi funkcie, na ktoré si veľmi rýchlo zvyknete. V takom prípade nemusíte kanvicu strážiť a môžete ju nechať bez dozoru. Aby ste mali lepší prehľad o množstve vody vnútri, je tu inštalovaný ukazovateľ vodnej hladiny. Super výhodu prináša výrobok tým, ktorí sa strácajú v tom, či je prístroj v prevádzke alebo nie. Ako veľmi elegantné riešenie sa javí implementácia kontrolky chodu. Teplota vody v rýchlovarnej kanvici sa bude odvíjať od toho, koľko si nastavíte na regulátore teploty. Horúce nápoje si môžete pripraviť aj dlho po uvarení vody. Bola totiž obdarená funkciou na udržanie teploty. Otočná základňa uľahčuje používanie, keď rýchlovarnú kanvicu možno vziať a zase vrátiť aj z iného uhla. Celkovému dojmu napomáha LED osvetlenie.

Podstatné funkcie rýchlovarnej kanvice Rohnson R-7060

  • Rýchlovarná kanvica Rohnson operuje s príkonom 1800 W
  • Materiál: sklo
  • Objem kanvice 1,7 l
  • Otočná základňa na ľahké odkladanie rýchlovarnej kanvice
  • Ochrana proti chodu bez vody
  • Vodoznak na rýchle určenie hladiny vody
  • Výhrevná špirála je skrytá pod dnom kanvice
  • Rýchlovarná kanvica Rohnson disponuje trvalým filtrom
  • Len čo sa voda dovarí, prístroj sa vypne
  • Vzhľad rýchlovarnej kanvice Rohnson dotvára LED osvetlenie
Rýchlovarná kanvica Rohnson R-7060 Vlastnosti/technológia

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Dizajn

Dizajn Klasický

Materiál

Materiál Sklo

Vlastnosti

Objem 1,7 l
Vlastnosti Filter, LCD displej, LED osvetlenie, Otočná základňa, Sitko na čaj, Skrytá špirála
Funkcie Automatické vypnutie, Udržanie teploty, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny, Zvuková signalizácia, Kontrolka chodu
Príkon 1 800 W
Typ filtra Trvalý

Farba

Farba Čierna
Kód:  ROHRK678
Produktové číslo:  R-7060

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09