Obnoviť stránku

Rohnson R-679

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rohnson R-679

Profesionálny sušič vlasov Rohnson R-679 čiernej farby vyniká svojou špičkovou kvalitou, silným výkonom 2 200 W a množstvom funkcií. Pomocou fénu veľmi rýchlo vlasy vysušíte a docielite nádherný účes. Ponúka dva rýchlostné a tri teplotné stupne pre nastavenie ideálnej kombinácie pre rôzne typy vlasových vlákien. Jeho veľkou prednosťou je ionizátor, ktorý vďaka záporným iónom vlasy vyhladzuje a zachováva bez elektrostatických nábojov. Vaše vlasy tak budú pružné, krásne lesklé a jednoducho sa vám budú rozčesávať. Pochváliť sa môže aj funkciou studeného vzduchu, ktorá vďaka prudkému ochladeniu umožní zafixovať účes na dlhšiu dobu. 

Kľúčové vlastnosti fénu na vlasy Rohnson R-679

  • 2 úrovne nastavenia rýchlosti
  • 3 teplotné stupne
  • Funkcia ionizácie pre elimináciu statickej elektriny
  • Funkcia studeného vzduchu pre fixáciu účesu
  • Výkonný a tichý AC motor s dlhou životnosťou
  • Koncentrátor pre rovnomerné rozloženie tepla
  • Difuzér pre prirodzený objem vlasov

Bohaté príslušenstvo

Pohon fénu Rohnson R-679? je zabezpečovaný výkonným a tichým AC motorom s dlhou životnosťou. Za účelom jednoduchej údržby je vybavený odnímateľným zadným filtrom. Pohodlnú manipuláciu vám zaistí dlhý napájací kábel s dĺžkou 2,6 m. Praktické je aj závesné pútko pre zavesenie fénu, čím ušetríte miesto vo vašej kúpeľni. Súčasťou príslušenstva je koncentrátor pre rovnomerné rozloženie tepla a difuzér pre prirodzený objem vlasov. Kúpte si tento jedinečný fén pre dokonalú starostlivosť a ochranu vašich vlasov.

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Ionizácia, Studený vzduch

Vlastnosti

Príkon 2 200 W
Počet rýchlostí 2
Počet teplôt 3
Dĺžka prívodného kábla 2,6 m
Nadstavce Koncentrátor, Difuzér

Farba

Farba Čierna
Kód:  ROHFV005
Produktové číslo:  R-679

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16