Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ROHNSON R-581

4,9 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-581

Štíhly tyčový mixér ROHNSON R-581 je nenápadným a skladným spotrebičom, pritom vám veľmi uľahčí prípravu všetkých zeleninových smoothies, vláčnej zemiakovej kaše, zeleninových pyré alebo vyšľahá smotanu. Mixér je opatrený nádobou so sekáčikom, ktorý vám naseká všetky suroviny od byliniek až po orechy. Aby mixér stále dobre šliapal, disponuje dvojkrídlovou čepeľou a motorom so slušným príkonom 900 W. Pri mixovaní si ľahko zreguluje rýchlosť nastavením príslušného rýchlostného stupňa z 2 základných rýchlosťou. Pri práci si ľahko upravíte potrebnú rýchlosť plynule tým, že jednoducho stlačíte tlačidlo Používateľsky obľúbená je tiež ochrana proti nechcenému striekaniu surovín v priebehu mixovania, ktorá tak umožní ľahko a bezpečne rozmixovať aj horúce pokrmy.

Významné vlastnosti tyčového mixéra ROHNSON R-581

  • Funkcia: Sekanie, Šľahanie a Mixovanie
  • 2 základné rýchlosti
  • Turbo rýchlosť
  • Príkon 900 W
  • Súčasťou balenia je Sekáč so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba a Šľahacia metla

Nepostrádateľný tyčový mixér s bohatým príslušenstvom ROHNSON R-581

V obsahu balenia ROHNSON R-581 má svoje miesto aj šikovné príslušenstvo, ktoré využijete všestranne. Pomocou sekacieho nadstavca pripravíte všetky pokrmy vyžadujúce jemnejšiu konzistenciu, napríklad nátierky a pestá, rozomeliete ovsené vločky na zdravú múku a v okamihu nasekáte ovocie do pyré. Účinná šľahacia metla sa skvele uplatní pri výrobe výborného suflé pre náhlu návštevu. Tyčový mixér  ROHNSON R-581 je vybavený aj nádobou na mixovanie.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Sekanie, Šľahanie, Mixovanie
Počet nožov mixéra 2
Vlastnosti Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo, Turbo rýchlosť
Materiál nohy Nerez

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla

Rýchlosť

Príkon 900 W
Počet rýchlostí 2
Kód:  ROHPJ133
Produktové číslo:  R-581

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03