Obnoviť stránku

Rohnson R-5795

4,8 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
32,90 €

Rohnson R-5795

Tyčový mixér Rohnson v kuchyni nezaberie veľa miesta, zároveň vám v mnohom uľahčí prípravu všetkých zdravých smoothies, dezertov, kaší alebo aj domácej majonézy. Nevyhnutnou súčasťou mixéra je tiež nádoba so sekáčikom, ktorý dokáže dokonale nasekať byliny aj orechy. Pre dokonalé výsledky je vybavený trojkrídlovou mixovacou čepeľou a motorom s príkonom 900 W. Silný a výkonný motor zvládne až 16000 ot./min. Na extra veľký výkon využijete funkciu turbo rýchlosť. V prípade potreby rýchlosť upravíte prostredníctvom 2 nastaviteľných stupňov. Pri práci si ľahko upravíte potrebnú rýchlosť plynulo tlakom na tlačidlo. Veľmi praktická je tiež integrovaná ochrana proti nežiaducemu striekaniu kvapiek v priebehu mixovania, vďaka ktorej sa vám aj horúce pokrmy budú mixovať ľahko a bezpečne. Zatiaľ čo vás tyčový mixér poteší svojím vzhľadom, kvalitné materiály prispejú k jeho dlhej životnosti. Výrobca na výrobu tyčového mixéra Rohnson zvolil nerez.

Zásadné prednosti ponorného mixéra Rohnson R-5795

  • Ponorný mixér Rohnson je užitočným pomocníkom v kuchyni
  • Má 2 dostupné úrovne
  • Pre extra výkon využijete turbo rýchlosť
  • Maximálne otáčky dosiahnu 16000 ot./min
  • Môže sa pochváliť plynulou reguláciou rýchlostí
  • Materiálom pre nohu tyčového mixéra je nerez
  • Ponorný mixér Rohnson R-5795 má príkon 900 W

Ponorný mixér Rohnson je charakteristický pre svoju multifunkčnosť

Vo výbave ponorného mixéra Rohnson R-5795 je k dispozícii tiež rozmanité príslušenstvo na rôznorodé využitie. Prostredníctvom sekáčika pripravíte lahodnú pomazánku, rozomeliete orechy na skvelý koláč a v okamihu nasekáte ovocie do pyré. K výbave sekáčika patrí aj sekacia nádoba, kde pohodlne spracujete všetky ingrediencie. Účinná šľahacia metla sa skvele uplatní vždy, keď chcete mať bezchybne našľahanú smotanu. Špecialitou tyčového mixéra je úzka mixovacia noha na prídavnom nadstavci, ktorá vám uľahčí prípravu koktailov priamo v pohároch. Príslušenstvo ponorného tyčového mixéra je doplnené tiež praktickou nádobou na mixovanie.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Sekanie, Šľahanie, Mixovanie
Počet nožov mixéra 3
Vlastnosti Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo, Turbo rýchlosť
Materiál nohy Nerez

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla, Úzka mixovacia noha

Rýchlosť

Príkon 900 W
Počet rýchlostí 2
Maximálne otáčky 16 000 ot./min
Kód:  ROHTM215
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  R-5795

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06