Obnoviť stránku

Rohnson R-5793

Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -18 %
22,90 € 27,90 €

Rohnson R-5793

Tyčový mixér Rohnson R-5793 ...

Profesionálny ponorný mixér Rohnson v kuchyni nezaberie veľa miesta a pritom ľahko zvládne prípravu dipov, zeleninových pyré, kaší aj výbornej nefalšovanej šľahačky. Mixér je vybavený nádobou so sekáčikom, ktorý bez váhania naseká orechy aj kávové zrná. Aby mixér spoľahlivo slúžil, disponuje dvojkrídlovou mixovacou čepeľou a motorom s príkonom 400 W. Silný motor dosiahne až 14000 ot./min. Pre extra veľký výkon využijete turbo rýchlosť. Rýchlosť možno regulovať prostredníctvom 2 nastaviteľných úrovní. Pridanou hodnotou je aj ochrana proti nechcenému striekaniu surovín v priebehu mixovania, vďaka ktorej sa vám aj horúce pokrmy budú mixovať ľahko a bezpečne. Zatiaľ čo vás tyčový mixér uchváti svojím dizajnom, kvalitné materiály sa postarajú o dlhú životnosť. Výrobca pri výrobe tyčového mixéra Rohnson zvolil plast.

Zásadné vlastnosti ponorného mixéra Rohnson R-5793

  • Výkonný ponorný mixér Rohnson je nástrojom, ktorý si zamilujete
  • Na výber máte 2 rýchlosti
  • Pre extra výkon využijete turbo rýchlosť
  • Maximálne otáčky sú 14000 ot./min
  • Materiál nohy tyčového mixéra tvorí plast
  • Výkonný ponorný mixér Rohnson R-5793 má príkon 400 W
Tyčový mixér Rohnson R-5793 ...
Tyčový mixér Rohnson R-5793 ...

Ponorný mixér Rohnson je vybavený bohatým príslušenstvom

V balení ponorného mixéra Rohnson R-5793 vás poteší aj obsiahle príslušenstvo, ktoré prakticky využijete na spracovanie rôznych typov surovín. Pomocou sekáčika jednoducho pripravíte všetky pokrmy s jemnou konzistenciou, rozomeliete orechy na skvelý koláč alebo si nasekáte ovocnú bombu plnú vitamínov. K sekáčiku patrí aj sekacia nádoba, v ktorej ľahko pripravíte potrebné ingrediencie. Metlu na šľahanie uplatníte vždy, keď budete chcieť vytvoriť perfektnú šľahačku. Špeciálnym doplnkom tyčového mixéra je prídavný nadstavec s úzkou mixovacou nohou, ktorá vám pomôže s mixovaním aj v pohároch s úzkym hrdlom. Balenie disponuje tiež odolnou praktickou nádobou na mixovanie.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Funkcie Sekanie, Šľahanie, Mixovanie
Počet nožov mixéra 2
Vlastnosti Turbo rýchlosť
Materiál nohy Plast

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla, Úzka mixovacia noha

Rýchlosť

Príkon 400 W
Počet rýchlostí 2
Maximálne otáčky 14 000 ot./min
Kód:  ROHNtm99
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  R-5793

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11