Obnoviť stránku

ROHNSON R-532

3,2 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-532

Stolný mixér ROHNSON R-532 bielej farby je veľmi užitočným pomocníkom do kuchyne na mixovanie potravín. Hlavnou súčasťou mixéra je pevná mixovacia nádoba z odolného plastu s objemom 1,5 l vrátane sekacieho noža s nerezovým ostrím, ktorý si vie poradiť s každou mixovanú potravinou. Nádoba je opatrená vekom a praktickými ukazovateľmi objemu. Spotrebič ponúka možnosť výberu zo štyroch rýchlostí podľa tvrdosti mixovaných prísad, nechýba ani skvelá funkcia Pulse pre okamžitý maximálny výkon.

Hlavné prednosti

  • mixovacia nádoba z odolného plastu
  • sekací nôž s nerezovým ostrím
  • 4 rýchlosti vrátane funkcie Pulse
  • protišmykové podložky

Jednoduché a rýchle mixovanie pokrmov

Pomocou mixéra ľahko a rýchlo pripravíte rôzne pokrmy ako napríklad zeleninová pyré, nátierky, detskú výživu, mliečne a ovocné kokteily a veľa ďalších jedál. Pre vašu bezpečnosť a jednoduchú manipuláciu je mixér vybavený protišmykovými podložkami. Na podstavci nájdete ovládacie tlačidlo. Bez kvalitného mixéra sa nezaobíde žiadna domácnosť, kúpte si preto tento výkonný mixér, s ktorým sa mixovanie stane hračkou.
Doplňujúce informácie:
Farba:
biela
Napájanie:

220 - 240  V
Hhlučnosť:
80 dB

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vhodné pre Pyré
Kód:  ROHST001
Produktové číslo:  R-532

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09