Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ROHNSON R-516

4,2 23 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
22,90 €

ROHNSON R-516

Nedovoľte cibuli, aby vás zase rozplakala! Vďaka sekáčiku Rohnson R-516 nasekáte cibuľu bez sĺz a pomôže vám aj s ďalšími surovinami, ktoré budete potrebovať sekať, drviť, miešať alebo mixovať. Trojitý sekací nôž disponuje 6 nerezovými čepieľkami, ktoré roztočíte pomocou 2 rýchlostí, ak by sa vám zdali málo, môžete využiť aj tlačidlo "turbo". Mixovacia nádoba má objem 1 liter. Bezpečnosť pri používaní zabezpečí protišmyková základňa. 

Klúčové vlastnosti

  • Sekanie, drvenie, miešanie alebo mixovanie bude hračka
  • Trojitý sekací nôž so 6 nerezovými čepieľkami
  • 2 rýchlosti a funkcia "TURBO"
  • Mixovacia nádoba s objemom 1 liter
  • Protišmyková základňa
 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 650 W
Objem nádoby 1 000 ml
Materiál nádoby Plast
Počet rýchlostí 2
Počet nádob 1 ks
Hlučnosť 75 dB
Prenosná fľaša Nie
Kód:  ROHMS003
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  R-516

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19