Obnoviť stránku

ROHNSON R-436

4,4 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-436


Moderný odšťavovač R-436 od Rohnson

Niet nad lahodný drink z čerstvého ovocia, ktorý vás dokonale osvieži uprostred horúceho leta. Pripravte si svoju vlastnú vitamínovú bombu s novým odšťavovačom R-436 renomovaného výrobcu Rohnson. Tento univerzálny odšťavovač 3 v 1 určite nájde uplatnenie u každého vyznávača zdravého životného štýlu. Poteší vás vysokým príkonom 1 000 W a rýchlosťou nastaviteľnou v 2 stupňoch, navyše s možnosťou pulzného režimu. Experimentujte s rôznymi kombináciami ovocia i zeleniny a objavujte nové chute. Prístroj môžete využiť aj ako mixér, alebo mlynček na kávu.


Kvalitná konštrukcia

Pri odšťavovaní vás iste poteší veľký podávací otvor s priemerom 75 milimetrov, skrz ktorý prejdú napríklad aj celé jablká. Vďaka tomu sa nemusíte zdržiavať s krájaním ovocia na malé kúsky. Pre skutočne perfektné výsledky odšťavovania je vnútri prístroja mikro sito z nehrdzavejúcej ocele. Rohnson pamätá tiež na vysokú bezpečnosť, preto odšťavovač R-436 opatril dvojitou poistkou veka a poistkou proti prehriatiu. Nesmú chýbať ani protišmykové nôžky pre pohodlnú manipuláciu s prístrojom.


Bohatá výbava

Spolu s odšťavovačom Rohnson R-436 dostanete aj mixovaciu nádobu s objemom 1,5 l, ďalej 1,1 l nádobu na šťavu a 2 l nádobu na dužinu. Súčasťou balenia je aj mlynček na kávu s dvojramenným nožom, ktorý vám počas chvíľky rovnomerne namelie zrnká kávy. Odšťavovač Rohnson R-436 si vďaka jeho širokým možnostiam využitia rýchlo zamilujete. S mixérom jednoducho pripravíte rozmanité smoothie, kokteily, polievky, omáčky a ďalšie pokrmy.



Parametre a špecifikácia

Typ

Typ odšťavovača Odstredivý

Vlastnosti

Objem nádoby na dužinu 2 l
Objem nádoby na štavu 1,1 l
Počet rýchlostí 2
Veľkosť plniaceho otvoru 75 mm
Výkon 1 000 W
Kód:  ROHOO001
Produktové číslo:  R-436
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07